2777
2789

یه سری از خانومای محله مون میخوان سینی بزرگ که بهش ما بهش میگیم "مجمع" نذری درست کنن براش، من چی بدم؟

یه حاجت خیلی بزرگ دارم

درضمن اگه کسی تعبیر خواب میدونه واقعی، اطلاع بده خیلی ممنون میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش بحالت، بچه های حضرت زهرا مهمونتون هستند، من تازه از مراسم وداع با ۵ تا شهیدگمنام برگشتم خونه، التماس دعا عزیزم،  نذر کن به وصیت شهدا عمل کنی تا شفاعتت کنند و حاجت روا بشی ان شاالله 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خوش بحالت، بچه های حضرت زهرا مهمونتون هستند، من تازه از مراسم وداع با ۵ تا شهیدگمنام برگشتم خونه، ال ...

اولین باره نیت کردم برم واسه تشیعع، هنوز تو مراسم تشییع سهید شرکت نکردم. چندروز پیش یه خوابی دیدم راجبش، امشب خبردار شدم که قراره شهید گمنام بیارن، به دلم افتاده که برم

اولین باره نیت کردم برم واسه تشیعع، هنوز تو مراسم تشییع سهید شرکت نکردم. چندروز پیش یه خوابی دیدم را ...

انشالله هرچی نیت کردی بشه واسه زندگی منم دعا کن توروخدا

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت