2777
2789
عنوان

مامانم باهم قهر کرده

253 بازدید | 11 پست

از مدرسه اومدم خسته بودم حالمم خیلی بد بود کنکوریم دوتا از امتحانا گند زده بودم خواهرم گفت بگو تولد کیه ، تولد مامانم هنوز مونده من اصلا یادم نبود گفتم مهم نیست مامانم داد بیداد که اره من واست مهم نیستم منم گفتم اره واسم‌مهم نیستید از دیروز حرف نمیزنه باهم منم خسته ام، فشار زیادی رومه پول کلاسا با  نصف بیشترشو خودم دادم کتاب جزوه ام از پول خودم خریدم 

خونمون انقد سرصداس تمرکز ندارم هر روز دعوا مشکلوو.. این همه از خودم زدم‌که نتجه بگیرم اما هر دعوای میشه دعا میکنه الهی موفق نشی

به دعای گربه کوره بارون نمیباره

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غصه نخور مامانا اکثرا همینن نفرین میکنن ولی ته دلشون میگن خدایا الکی میگم😅

بابا این‌کارش اینه بخدا نمیخواد 

چون نصف خونه رو دوش منه 

میدونه اگه قبول بشم میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم ی بار بهش گفتم دعا کن فلان رشته قبول بشم فقط خندید 

خودش میخواست بره گواهینامه بگیره بعدش ماشین که نشد

من سال بعد میخوام‌گواهینامه بگیرم به بابام‌گفتم ماشین بگیر من هستم دیگه برگشت میگه ماشین برا چی میخوایم خونه عوض کن 

سال کنکور تو همه خونه ها دعواستسالی که خواهرم گنکور داشت اصلا جرات نداشتم از خوابگاه برگردم.اعصاب کن ...

بابا هر روز دعوا؟؟

دیونه شدم به جایی امید نا امیدت کنه آخه 

خداکنه قبول بشم برم فقط

نباید میگفتی برام مهم نیستید!!! دلشو شکوندی دیگه... 

میگفتی ببخشید منظورم به شما نبود، برای شما که برنامه دارم 

ضمنا روی مادر و پدرها هم کم فشار نیست! با این وضعیت سخت اقتصادی و انواع مریضیها و..... 

نباید میگفتی برام مهم نیستید!!! دلشو شکوندی دیگه... میگفتی ببخشید منظورم به شما نبود، برای شما که بر ...

بابا مگه نمیگید حرفایی مامانت از ته دل نیست حرف من به نظرت از ته دل؟ اون چطور دلش میاد این حرفو به زبون بیاره ؟؟ دل من‌نمیشکنه