2777
2789
عنوان

اتلیه خوب در مشهد

19008 بازدید | 34 پست

خانومای مشهدی عزیز اتلیه خوب تو مشهد برا عروس کجا رو پیشنهاد میدین؟

تجربیاتتونو بگید قیمت هارو هم اطلاع دارید بگید 

پکیجاتونم معرفی کنن 

مرسییی😍😍😍

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

سلام تا چه رنج قیمتی میخواین معرفی کنم ؟؟؟

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
سلام تا چه رنج قیمتی میخواین معرفی کنم ؟؟؟

تا ۶ تومن باشه خوبه

حالا اگه بالاترم بود اشکال نداره کارت تخفیف اکثر اتلیه هارو دارم 

مرسی عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک نصبحت برای اتلیه خیلی حساس باش و خیلی دقت داشته باش. وقتی عروسیت تموم میشه تنها چیزی که واست میمونه فیلم و عکساته و اگر خوب نباشه یک عمر حسرت میخوری.

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
تا ۶ تومن باشه خوبه حالا اگه بالاترم بود اشکال نداره کارت تخفیف اکثر اتلیه هارو دارم  مرسی عز ...

بهترین اتلیه های مشهد. عمارت سفید . عردس کاغذی و فلامینگو هست که رنج قیمتهاشون بالاس اما میشه پکیج ساده برداشت که شش هفت تومن دربیاد.

بهترین اتلیه های مشهد. عمارت سفید . عردس کاغذی و فلامینگو هست که رنج قیمتهاشون بالاس اما میشه پکیج س ...

عمارت سفید اخه اگه بالای ۹ تومن نباشه اصلا خوب تحویل نمیگیرن هیچ تالار یا باغی هم کارت تخفیفشو نداره

عروس کاغذی کجاست؟ رفتین خودتون؟

اتلیه سیب و سرخ فیلماشون واقعا ضعیفه و دیر تحویل میدن! اتلیه سحرسالاری و اموند و دوره و گلامور و ریواس و ریس و ناهید و گنبد کبود قیمتهاشون مناسبه میتونی بسته به سلیقه تون انتخاب کنید

سعی کنید کاراهاسونو بری ببینی حتما

اتلیه سیب و سرخ فیلماشون واقعا ضعیفه و دیر تحویل میدن! اتلیه سحرسالاری و اموند و دوره و گلامور و ریو ...

همه کار های اینارو دیدم همشون تو نمایشگاه بودن 

ریواس خیلی معمولی بود به نظرم تو اینا گلامو و اموند خوب بودن ولی خب بازم شک دارم بینشون 

من دوستم سیب بود واقعا ناراضی بود . دخترخالم ریواس بود خیلی راضی بودن چون به نسبت قیمتشون قشنگ کار کرده بود

من اتلیه عروس کاغذی رفتم پکیج کارمون شد ده میلیون تومن ولی پکیج هفت تومن هم داشتن که سنگ تموم گذاشته بودن. ما چون دوتا البوم گرفتیم گرون تر شد

همه کار های اینارو دیدم همشون تو نمایشگاه بودن  ریواس خیلی معمولی بود به نظرم تو اینا گلامو و ...

گلامور نمونه کارهاشون با تجویلی شون خیلی متفاوت بود من دو نفر از اقواممون که گلامور بودن کارهاشونو دیدم با نمونه های اتلیه شون خیلی فرق داشت

من دوستم سیب بود واقعا ناراضی بود . دخترخالم ریواس بود خیلی راضی بودن چون به نسبت قیمتشون قشنگ کار ک ...

دیگه چیا داشت پکیجت عزیزم؟ 

باغ رفتین؟

گفتم که فقط عمارت سفید و عروس کاغذی و فلامینگو خیلی رقابت دارن بقیه در یک رنج هستند. اتلیه کاخ و فتو نوید هم هست.