قسمت اولش رو دیدم خوشم نیومد بعضی جاهایش باحال بود ولی از قسمتهای یاماچ و اون دختره اصلاااا خوشم نیومد خیلی مسخره عاشق هم شدن همه چی الکی بود .. نمیدونم ببینم یا نه آخه خیلیم طولانیه باید قشنگ باشه تا آدم بتونه ادامه بده
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم ساییده مارو هرشب میبینه پاره مون کرده ،تمومم نمیشه😂😂 میدونی فیلمش بد نیست ولی فیلم ترکیه ای ها خیلی کش میدن ،تا میاد به اوج برسه تموم بشه یه جریان دیگه شروع میشه🫤
شوهرم ساییده مارو هرشب میبینه پاره مون کرده ،تمومم نمیشه😂😂 میدونی فیلمش بد نیست ولی فیلم ترکیه ای ...
من سریال طولانی هم دیدم ۹۵ قسمت ۲ ساعته بود ولی خب خیلیییی قشنگ بود اصلا خسته نشدم .. گودالم فک کنم از طولانی ترین سریالای ترکیه ست باید جذاب باشه تا آدم بتونه ببینه
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚