2777
2789
عنوان

یه کاری کردم بعدش توبه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 38 پست
توبه کلی شرایط داره به این راحتی ها هم نیست مثلا طرف یه حق الناسی پایمال کنه هر چقدر هم توبه کنه تا ...

بله حق با توبه پاک نمیشه 

توبه گناه رو پاک میکنه 

ولی حق باقیست 

حق باید ادا بشه 

چه حق ناس 

چه حق الله 

مثلا نماز نخوندن توبه می‌کنی ولی قضای نماز ها گذشته باقیست

باید آنها را بجا بیاری 

حق ناس هم همینطوره 

مثلا دزدی کردی توبه میکنی ولی باید مال مردم رو برگردونی 

یا کسی و کتک زدی توبه میکنی ولی باید دیه بدی یا قصاص شی مثلا 

یا غیبت میکنی باید توبه کنی ولی حق ناس آبرویی که بردی بر گردن هست که خودش توضیح داره طولانیه 

و حق ناس اضلالی که میشود گمراهی و باید هر کسی را که گمراه کردی را هدایت کنی تقریبا غیر قابل جبران است 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله حق با توبه پاک نمیشه توبه گناه رو پاک میکنه ولی حق باقیست حق باید ادا بشه چه حق ناس چه حق الله م ...

کامل و جامع 🩷

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

پشیمونم

باید لباسی که باهاش گناه کردی بندازی دور 

باید دوستی که باهاش گناه کردی باهاش قطع رابطه کنی 

باید شغلی که باهاش گناه کردی رو عوض کنی 

اینها مثال هست 

اگر چیزی که باعث گناهت میشه رو ترک کردی یا دور انداختی معلوم میشه توبه کردی 

اگه نه که نه 

حق رو هم توضیح دادم که با توبه پاک نمیشه باید ادا کنی حق رو 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

باید لباسی که باهاش گناه کردی بندازی دور باید دوستی که باهاش گناه کردی باهاش قطع رابطه کنی باید شغلی ...

مرسی

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
کامل و جامع 🩷

عاقبت بخیر باشید 

فوضولی مگه😂

اره😂😂اینا همه خزئبلاته .

اونی باید احساس گناه کنه ک صیغه رو بد نمیدونه البته تا وقتی کلاه داشه باشی😏😉

اینا همش سیا بازیه 

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

اون که‌کارشه ولی خب شمام انگار خوشمزه میاد میخوری دیگه

گناها خوشمزه ان دیگه ادم گول میخوره

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.