2777
2789
عنوان

یه کاری کردم بعدش توبه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 38 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید جلوی خودتو بگیری دیگه نه اینکه بشینی بگی عه گول خوردم از اول

بخدا خب هی گول میزنه 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

توبه واقعی 

تکرار نشه حتی تو ذهنت 

استغفار کن خدا بخشنده س 

استغفر الله زیاد بگو 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
اصلا نگو که چیکار کردی فقط سر توبه ای که کردی بمون یادت نره توبه کردی چند وقت یه بار با خدا تجدید پی ...

چشم توبه کردم پشیمونم ولی خجالت میکشم از خدا حس میکنم بنده ی بدی ام

هی همه گناهام از روز اول میاد جلو چشام از خودم بدم میاد

گناهای زیادی ندارم ولی واسه هموناام عذاب میکشم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
توبه واقعی تکرار نشه حتی تو ذهنت استغفار کن خدا بخشنده س استغفر الله زیاد بگو

زیاد گفتم

فقط بگو به کسی اسیب زدی جز خودت؟

اینسری خودم ولی گاهی ام پیش اومده دل بقیه رو بشکونم🥲

صدبار اگر توبه شکستی بازآ

افرین♥️

چشم توبه کردم پشیمونم ولی خجالت میکشم از خدا حس میکنم بنده ی بدی امهی همه گناهام از روز اول میاد جلو ...

این ‌که عذاب میکشی یعنی وجدانت هنوز بیداره به خودت امیدوار باش خدا گناهکار ترین بنده رو هم رها نمیکنه 

سعی کن خودت ام خودت رو ببخشی 

این ‌که عذاب میکشی یعنی وجدانت هنوز بیداره به خودت امیدوار باش خدا گناهکار ترین بنده رو هم رها نمیکن ...

باشه