2777
2789
عنوان

برنامه تون برای مادرشوهر چیه ( روز مادرنزدیکه)

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی تا پارسال به زور کادو میدادم دست همسرم که ببره اما امسال دیگه نهروز مادره نه مادرشوهر

افرینن خوب میکنی مادرشوهرم تو چشمم نگاه کرد فکر نکن عروس دختر میشه ، منم الان به این حرفشون احترام میزارم

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

هرسال براش خریدم بعدش یا گفت زشته یا گفت بده یا گفت ارزونه یا یه ایرادی گرفت منم دیگه نمی‌گیرم روزه مادره نه مادر شوهر من برای مادر خودم میگیرم همسرم هم خواست برای مادرش بگیره چون هیچ احترامی از خانواده همسرم ندیدم زیارت رفتم یه زیارت قبول نگفتن بچه دنیا آوردم یه سر بهم نزد تازگی که خواهر شوهرم هم میگه وظیفه عروس هاست همه کاری کنند ..الان شما جای من  باشید می‌خرید 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

قربونت برم عزیزم.. چشم..من هیچکس ت زندگیم نیست 🥲🥲طلسم دارم..دعا کن شوهر خوبی کنم‌..

الهی بگردم اراده خدااز همه چی بالاتره ایشاله درست میشه

افرینن خوب میکنی مادرشوهرم تو چشمم نگاه کرد فکر نکن عروس دختر میشه ، منم الان به این حرفشون احترام م ...

من اگه بخوام بگم چه کارایی کرده تاپیکت چند صفحه میره جلو 

من حتی ندیدم واسه همسرم کاری کنه 

منم چون از اینده میترسیدم که نکنه اهش منو بگیره تا پارسال انجام دادم اما امسال نه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من اگه بخوام بگم چه کارایی کرده تاپیکت چند صفحه میره جلو من حتی ندیدم واسه همسرم کاری کنه منم چون از ...

اخ اخ چقدر شبیه منی 

منم دقیقا همینم بخدا