2777
2789
عنوان

برنامه تون برای مادرشوهر چیه ( روز مادرنزدیکه)

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 70 پست
فداتشم ۲۱اما داغون شده روحی جسمی..ازدواج بهترین راهه برا فرار از خونه با توجه به شرایطم افسردگی دارم ...

قربونت بشم سنی نداری میفهممت منم شرایط خانوادگی بدی رو تحربه کردم اما میگذره این روزا 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای عین مادرشوهر من 

سال اول سرویس چاقو خوب گرفتم با پول خودم کلی قیمتش بود 

هر بار میگه چاقو اصلا بدرد نمیخوره و فلان اینقدر حرف ناراحت کننده میزنه

منم امسال فقط یه تبریک بگم اگه اون روز دیدمش وگرنه هیچی نمیخرم 

یچیزی بهت میگم ناراحت نشو واقعا تو عقل داشتی با این ثروتت زن این آدم شدی؟؟؟

نه عزیزم ناراحت نمیشم این حرف رو همه بهم میگن ، این خانواده بشدت دچار فقرفرهنگی و خودشیفتگی هستن من توزمان دوستی این مسائل رو متوحه نشدم 

وای عین مادرشوهر من سال اول سرویس چاقو خوب گرفتم با پول خودم کلی قیمتش بود هر بار میگه چاقو اصلا بدر ...

به مرگ‌خودم قسم یه باررفتم خونه ش یه جعبه شیرینی از قنادی دم خونه مون که شیرینیهاش واقعاتازه س خریدم بردم برگشت گفت شیرینی که خریده بودی مونده بیات بود مال عید بوده !!!! حالا فک کن تیرماه بود میکفت شیرینی مال پخت فروردین بوده ، ببین اون شیرینی ارزش مادی ندلشت امابقدری من ازین حرف ناراحت شدم دیگه خونه ش دست خالی میرم

فداتشم ۲۱اما داغون شده روحی جسمی..ازدواج بهترین راهه برا فرار از خونه با توجه به شرایطم افسردگی دارم ...

منی که 31 سالمه🫤😂🤪

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
نه عزیزم ناراحت نمیشم این حرف رو همه بهم میگن ، این خانواده بشدت دچار فقرفرهنگی و خودشیفتگی هستن من ...

تحمل ادمای خودشیفته خیلی سخته

ی خواستگارم بعد دوسال پیجمو پیدا کرده.. پیام داده.. این ی ریزززز از خودش تعریف میکنه 

من تهوع میگیرم اینقدر تو پیاماش خودستایی میکنه

از اولم متاسفانه نپسندیذم ک رد کردم الان گیر داده ک دلیل منطفی نداشتی هر چی میگم یجور توجیه میکنه والا موندم چجوری بگم ب دلم ننشستی

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

همسرم منم یکبار برای مادرش نخریده

رابطشون هم خوبه نیس

قهر هم بودیم تازه اشتی کردیم

ولی من میخرم براشون هر سال 

نمیخام شوهرم حس کنه من زن بدی هستم

و ازشون هم با اینکه از من خوشش نمیاد بخاطر توی چشم شوهرم بیاد میخره

نمیشه من ک کوچیکترم نخرم

تحمل ادمای خودشیفته خیلی سختهی خواستگارم بعد دوسال پیجمو پیدا کرده.. پیام داده.. این ی ریزززز از خود ...

اه اه ولش کن جواب ادم خودشیفته رو بهتره محکم بدی ملاحظه نکن

همسرم منم یکبار برای مادرش نخریدهرابطشون هم خوبه نیسقهر هم بودیم تازه اشتی کردیمولی من میخرم براشون ...

امیدوارم مادرشوعرت قدردان این درک تون باشه مال من که وظیفه دونست