2777
2789
عنوان

خانمایی که با همسرتون دوست بودید میشه لطف کنید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2705 بازدید | 164 پست
واقعاا.اخی اقا کاش همچین قانونی توو خونتون نبودخب شاید یکیشون نخوان فعلا اردواج کنن.تکلیف چیه

سعی کردم مبارزه کنم با این قانون ولی اخرش ادم بده من شدم

پدر و مادرم میگن اول اونا واجب ترن

که اوناهم با اینکه سنشون کم هم نیست حالا حالاها قصد هیچیو ندارن فعلا یه ۷ یا ۸ سالی رو پیش بینی می کنم

سعی کردم مبارزه کنم با این قانون ولی اخرش ادم بده من شدمپدر و مادرم میگن اول اونا واجب ترنکه اوناهم ...

ناراحت شدم

خواهر و برادر باید بگن ما قصد ازدواج نداریم پس این خواهرمون اولویته

به نظرم بجنگ .لازم بود بازم بجنگ

چون با اینده دارن بازی میکنن .عذر میخوام‌نظر دادم.ناراحتتون شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید اینکارو انجام بدم.من خیلی حس خوبی ازتون گرفتم.ار خدا میخوام چندبرابرش برگرده بهتون.من کسیو ندار ...

قربونت برم عزیزم ممنونم همچین گلم 😘🥰

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

خب در طول اون ۸ سال رو گفتم من چندتا پیشنهاد داشتم حتی چند نفر ناشناس که حتی پیگیری نکردم کی‌ان خواس ...

آخی عزیزم امیدوارم خوشبخت باشین

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

افررررین😂😂دیگه خیلییی تلاش کردنو زرنگ بودن واقعا افرین😂😂

😂😂 نه اخه چون پسر داییشون هم خاستگارم بودند انگار چشم تو هم چشمی هم شده بود این میومد اون میرفت 

انشالله به زودی میاد خاستگاریت عروس میشی گلی🌹

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

😂😂 نه اخه چون پسر داییشون هم خاستگارم بودند انگار چشم تو هم چشمی هم شده بود این میومد اون میرفت ان ...

حتما حتما شماهم خیلی خانمی که خواهانت بودن

خیلی ممنونم مهربون .خیلی حس خوبی بهم دادی .خدا چندبرابرشو بهت برگردونه عزیزم💓💓

حتما حتما شماهم خیلی خانمی که خواهانت بودن خیلی ممنونم مهربون .خیلی حس خوبی بهم دادی .خدا چندبرابرش ...

فدات شم عزیزم

واقعا دلی گفتم برات

شایدم حس ششم بود که بهت اون حرفو زدم😉❤️

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

خودش بعدچندماه گفت قصدش ازدواجه و باخواهرم حرف زد ولی سنمون کم بود بعدشم خانواده به دلایلی ناراضی بودن ۶سال طول کشید تا ب هم رسیدیم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
خودش بعدچندماه گفت قصدش ازدواجه و باخواهرم حرف زد ولی سنمون کم بود بعدشم خانواده به دلایلی ناراضی بو ...

عزیزم خداروشکر بهم رسیدین.۶ سال سخت بوده ولی مهم اینه کنار هم گزروندین