2777
2789

خواب دیدم که فقر و بی ابی همه کشورم و در بر گرفته و همه خودکشی میکردن من انگار توی یک جاده بودم یک سری چراغ درست کرده بودم تو خواب فکر میکردم اگه اینا رو کنار جاده وصل کنم کسی خودکشی نمیکنه و شب هم بود

خودمو توی جنگل دیدم و شب بود دیدم یک زنه همش داره ار یک خواننده معروف بزور مصاحبه میخواد بکنه و این یهو عصبانی میشه و شروع میکنه زنه رو وحشیانه زدن

من اولش ترسیدم دخالت کنم و کنارش یودم اما عصبانی شدم و گفتم بس کن که یهو شروع کرد منو زد

خودمو به جاده رسوندم و روز بود دوباره میخواستم چراغ هایی که ساخته بودم و وصل کنم و از کنار جاده اومدم پایین دیدم یک خرگوش مرده کنار اون تابلو هست و از خواب پریدم

توی اون قسمت زنه اولش خییلی ترسیدم

و اروم گفتم بس کن چون میدونستم اگه چیزی بگم منم میزنع ولی گقتم و خیلی بد منو زد

توی خواب نگران مردم بودم و سعی داشتم تا جایی که توانایی داشتم چراغ نصب کنم

یک ادم غریبه دو تا تابلو نشونم داد و گفت بین اون دو تا تابلو معروفه به دروازه مرگ

من سریع رفتم اونجا و چراغ ها رو وصل کردم به اون دو تا تابلو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خواب عجیبی...خرگوش مرده تو خواب یعنی تموم شدن یه دوره از زندگی شایدم رفع مشکلات...

یعنی خوبه؟

خیلی عجیب بود انقدر واضح بود که وقتی از خواب بلند شدم چک کردم ببینم تو جاده ام یا نه

اره

معلومه..

خب اوضاع بد خوابت اوضاع الانه مردمه...

اینیم که شما از خانومه دفاع کردین و چراغ وصل میکردین معلومه که غصه میخورین و درصدد این هستین کمکی برای مردم انجام بدین..

خیره ان شالله