هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 عنوان بنظرتون موی کوتاه شیکتر نیس آیا موهام خیلی بلنده ولخت میگم شاید کوتاه کنم بهترباشه 61 بازدید | 8 پست یعنی هم تکراری شده برام هم شستن وخشک کردنش سخته ولی تمام مدلا میبینم موهاشون کوتاهه ولی بعدش حس میکنم شاید پشیمون شم .. چ کنم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه. 1404/09/02 | 18:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 نه پشیمون میشی کوتاهم کردی کم کوتاه کن جدی هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
zaraaaaزارااا عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 2110 جدی اره نکن خودمم دلم میخواد موی کوتاه ولی پشیمون میشم نمیکنم اگه موهات سالم نیست وکم پشته کوتاه کن وگرنه نه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 بستگی به فرم صورت داره صورتم بیضیه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 اره نکن خودمم دلم میخواد موی کوتاه ولی پشیمون میشم نمیکنم اگه موهات سالم نیست وکم پشته کوتاه کن وگرن ... سالمه پر هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
طاووسبهشت عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 736 سالمه پر نه حیفه کوتاه نکن من موی بلند خیلی دوست دارم منم موهام سالمه ولی بلند نیست می خوام موهام رو تا پایین باسن بلند کنم