2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به مامانم حسودی میکنه

167 بازدید | 10 پست

از وقتی بچه من دنیا اومده مامانم وابستگی شدید بهش پیدا کرده طوری که یا ما مدام اونجایم یا مامانم اینا خونه من 

مادر شوهرم حسودی میکنه زورش میاد مثلا نمونه اش امروز که خونه مادر شوهرم هستم گفتم میخوام برم خونه مامانم اینا امروز سامیار  و ندیده کفت خب نبینه فردا ببینه خیلی بدم اومد از حرفش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز بدی نگفت

با لحن بد گفت 

کلا با جاریم هم همین طوریه قبلا با من درد و دل می‌کرد که همش خونه مامانشه یا مامانش و خالش خونشن در حالی که خودش از اون آدمایی هست که مدام با فامیل خودش در ارتباطه با خانواده شوهر سالی یه بار 

اینجور رفتارا معمولا از این نشعت میگیرن که زیادی پرو کردیم دیگران رو بعد فکر کردن میتونن توی هر مسئل ...

اره دقیقا منم از قصد گفتم میگم آخر شب بیان تا ببینش اخه یه بار دیگه هم خونمون بودن مامانم گفت زهرا من برم؟ اون سریع اره برو برو 

خب اونم مادربزرگه،زورش میاد بچه رو همش بکشونی سمت خانواده خودت.نمیگم کارش درسته اما طبیعیه.حالا گاهی ...

اصلا این قصد و ندارم بچم و بکشم سمت خودم الانم من از دیشب اومدم خونه مادر شوهرم بچه همش پیش اون بوده چون بچم هم پسره جوری رفتار می‌کنم فردا روز تاوان شو ندم ولی مادرشوهرم کلا حسوده و اینکه خب طبیعی هم هست من با مامان خودم راحت ترم