2777
2789
عنوان

فک کن کلیپ گرفتم هیچی نگفت

79 بازدید | 11 پست

همینجوری چندوقته حس میکنم دوسم نداره رفتم یه کلیپ با اهنگ گرفتم واسش فرستادم سروش بعد تیک خورد هیچی نگف پیامک میداد بهم راجب ی موضوع دیگه حرف میزد حتی پرسیدم این کلیپه یا عکس هیچی نگف

همشم بهم میگه همش غر میزنی

از دلم رفتی

نمیگیرمت

حالم از اخلاقات بهم میخوره

یعنی واقعا فک میکنم باید کات کنم دیگه چقد دنبال دلیل بگردم مطمئن بشم عشقی درکار نیست

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلسرد شده ازت

من دوماه قبل کات کردم اومد باالتماس که برگردیم اون موقع راحت کات میکردم الان خیلی داغونم واقعا چقد من احمقم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
خوب داره واضح میگه حرف دلشو.

خب از اون طرف نمیزاره من کات کنم الان میره دوسه روز نیس باز سروکله اش ازهزارتا سوراخ میزنه بیرون

با یه کلمه خداحافظ تمومش کن 🙂

من گوشیمو خاموش کردم

ولی حس خوار شدگی بدی دارم باهاش رفتم مشاور هزارتااختلال ازش درومد ولی دم نزدم حالا اون بااینهمه ادعای عاشقی