2821
2789
عنوان

شغل ادمینی

105 بازدید | 14 پست

ثبت نام شغل ادمینی اگه دانشجو،دانش آموز، خانه دار و یا حتی شاغل هستید و برای کسب درامد بیشتر دنبال شغل هستید.

مزایا:

_حدود ۲یا۳ساعت در روز زمان میبره

_حداقل درامد روزانه ۱ تا ۱/۵ تومن

_درامد از راه دور و غیر حضوری

_بدون نیاز به هیچ سابقه کاری و یا تجربه ای

_تمام مطالب با هزینه خیلی کم به شما اموزش داده میشه و تمام متن ها و ویس ها برای شروع به کار در اختیارتون قرار داده میشه و هیچ نیازی به عکس و یا صدایی از شما نیست.

💢ظرفیت محدوده💢

پذیرش در تلگرام انجام میشه✅

ایدی زیر رو به صورت دستی درتلگرام سرچ کنید و شرایط ثبت نام توسط کارشناس ثبتتام خدمتتون گفته میشه👇

@farahani_poshtibani

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو رو خدا اگه واقعیه پیام بدمچون به شدت پول لازمم

من خودم فعلا دوروزه دارم به عنوان ادمین فروش براشون کار میکنم کارم اینه تبلیغ مجموعشونو کنم و درامدم بر اساس میزان خرید بقیس

میخوای به اون ایدی پیام بده تا شرایطو برات بفرستم

من خودم به عنوان ادمین فروشم و تو فضای مجازی تبلیغ مجموعشونو میکنم میخوای تلگرام پیام بده تا شرایطو ...

دادم 

تو اینستاس

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

خودتون چقدر درامد دارین

من تقریبا یکی دوروزه اشنا شدم راستش الان تا از دانشگا اومدم تبلیغات گذاشتم توی سایتای مختلف و تقریبا چندتایی درخواست میدادن ولی چون روز اولمه هنوز درامدی ندارم ولی تقریبا روزی نزدیک ۱تومن اینطوراست

من تقریبا یکی دوروزه اشنا شدم راستش الان تا از دانشگا اومدم تبلیغات گذاشتم توی سایتای مختلف و تقریبا ...

کسی رو دیدی واقعا درامد داشته باشه 

یا مثل ما فقط شنیدی و خوندی که بهت پول میدن

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

کسی رو دیدی واقعا درامد داشته باشه یا مثل ما فقط شنیدی و خوندی که بهت پول میدن

تو کانال از واریزی حقوق هاشون میزارن

و خب منم مثل هرکس دیگه ای دراین حد اطلاع دارم راجبشون ولی بنظر معتبر میاد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز