خوشبحالت دستت روی سرم کاش منم یه روز اونقد قوی بشم واین زندگی برده واری روتمومش کنم توی عذابم هیچ
خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
منم یه ساله مرددم ، ولی چیکار کنم ، دندون اق اهرش باید انداخت دور ، حال و روز درست حسابیم ندارم ولی ...
من ازسال ۹۷تاحالا یه روز خوش بااین آقانداشتم ولی چ کنم که خونواده پشت منو نمیگیرن وهمه جوره عذاب روحی میدن تاخودم برگردم بهش
خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
منم یه ساله مرددم ، ولی چیکار کنم ، دندون اق اهرش باید انداخت دور ، حال و روز درست حسابیم ندارم ولی ...
نمیدونم مشکلت چیه که به طلاق فکر میکنی فقط میتونم بگم واقعا عاقلانه فکر کن و تصمیم بگیر شرایط بعد از طلاق شرایط اسونی نیست اینجا یه عده میان از سر بچه بازی و اینجور چیزا نصیحتهای نادرست میکنن برای تصمیم به این مهمی تحت تاثیر نی نی سایتی ها قرار نگیر