2777
2789

سوالی نیست.

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اطلاعاتی راجع بهش ندارم اول یه چت خوب معرفی کن که رایگان و آسان باشه که بچه کلاس ششمی هم بتونه استفاده کنه 

دوم چطور میشه عکس بهش بدیم برامون فتوشاپ و ادیت کنه 

مثلا عکس خودم را بدم عکس آتلیه ای یا عکس بارداری بهم بده

با وجود هوش مصنوعی کمتر میشن . هوش مصنوعی می‌تونه در خیلی از موارد جای پزشکی رو بگیره

و یه سوال دیگم دارم ولی ربطی به هوش مصنوعی نداره

من الان ۱۹ سالمه واسه دوره اشپزی ملل ثبت نام کردم و از هفته دیگه شروع میشه کلاس هامون حالا بعد گرفتن مدرکم بنظر شما میتونم در اینده درآمد قابل توجهی در حد خودم داشته باشم؟ مثلا از اشنا ها یا دوستان تون کسی بوده این شرایطو داشته باشه؟

اطلاعاتی راجع بهش ندارم اول یه چت خوب معرفی کن که رایگان و آسان باشه که بچه کلاس ششمی هم بتونه استفا ...

برای بچه کلاس ششمی، بهترین کار این است که خود والدین یک ایمیل مخصوص کودک بسازند تا سن واقعی ثبت شود و محدودیت‌های سنی خودکار فعال شود. ساده‌ترین روش اینه که با برنامه Google Family Link ایمیل کودک رو بسازید؛ این برنامه اجازه می‌ده استفاده از موبایل و برنامه‌ها رو مدیریت و کنترل کنید.

برای استفاده از هوش مصنوعی، گزینه‌های امن و ساده این‌ها هستن:

1. ChatGPT

نسخه رایگان کاملاً کافی و مناسب سنین پایین‌تره، فقط موقع ساخت حساب کودک حتماً شما وارد بشید و تنظیمات سن رو درست وارد کنید.

2. Google Gemini

اگر از طریق Family Link تنظیم بشه، فیلترهای حفاظتی بیشتری فعال می‌شه.

نکته مهم: هیچ هوش مصنوعی کاملاً بدون ریسک نیست.

به همین دلیل، پیشنهاد می‌کنم همیشه هر چند وقت یک‌بار چت‌هاش رو بررسی کنید و بهش توضیح بدید که با هوش مصنوعی اطلاعات شخصی مثل آدرس، شماره، عکس و... به اشتراک نذاره.

در کل اگر بخوام ساده جمع‌بندی کنم:

– ایمیل کودک را خودتان بسازید

– از Google Family Link برای کنترل استفاده کنید

– ChatGPT بهترین و راحت‌ترین گزینه است

– نظارت والدین از همه چیز مهم‌تره 

اطلاعاتی راجع بهش ندارم اول یه چت خوب معرفی کن که رایگان و آسان باشه که بچه کلاس ششمی هم بتونه استفا ...

برای ادیت عکس هم چت جی پی بد نیست , اما Fotor AI Photo Editor بهتره . من خودم باهاش کار نکردم بر اساس نظرات میگم

و یه سوال دیگم دارم ولی ربطی به هوش مصنوعی ندارهمن الان ۱۹ سالمه واسه دوره اشپزی ملل ثبت نام کردم و ...

متاسفانه اطلاعاتی در مورد این مدرک ندارم اما قطعاً اگر توی کارت خیلی خوب عمل کنی میتونی موفق باشی 

و یه سوال دیگم دارم ولی ربطی به هوش مصنوعی ندارهمن الان ۱۹ سالمه واسه دوره اشپزی ملل ثبت نام کردم و ...

متاسفانه اطلاعاتی در مورد این مدرک ندارم اما قطعاً اگر توی کارت خیلی خوب عمل کنی میتونی موفق باشی 

برای بچه کلاس ششمی، بهترین کار این است که خود والدین یک ایمیل مخصوص کودک بسازند تا سن واقعی ثبت شود ...

عکس چی اونو نگفتی 

چطور عکس برام فتوشاپ کنه 

البته داخل این متن گفتی عکس و تصویر اشتراک نزاریم چرا ؟

تشکر عکس چی اونو نگفتی چطور عکس برام فتوشاپ کنه البته داخل این متن گفتی عکس و تصویر اشتراک نزاریم چر ...

آره چون قابل اعتماد نیست . اینکه برای یه اپلیکیشنش عکست رو بفرستی قابل اعتماد نیست چون اطلاعات حساس محسوب میشه 

این اکانت تبلیغاتی و فیک هست . میاد میگه سوال هوش مصنوعی بپرسید و بعد شما میگی از کجا نصب کنم میگه رایگان ها به درد نمیخوره و بیایید یه رباتی هست اونو استارت بزنید پول بریزید هرگز این کارو نکنید و به هیچ ربات تلگرامی نرید . برای هوش مصنوعی نیاز به ربات تلگرامی نیست اونا همشون فیک و کلاهبرداری ان

هوش مصنوعی های رایگان و خیلی عالی معرفی میکنم خاستید استفاده کنید : 

1 - مایکروسافت کوپایلت که توش بدون محدودیت میتونید حتی از نسخه ی 5 چت جی پی تی استفاده کنید ادرس copilot.microsoft.com اپلیکیشن هم داره 

2 - دیپ سیک که کاملا رایگانه هیچ محدودیتی نداره دیپ سیک ، فقط برای api باید پول بدید که اونم برای شما نیست برای کاربران حرفه ایه تو گوگل بزنید deepseek هم اپلیکیشن داره هم سایت 

3 - چت جی پی تی تا یه حدی رایگان ولی چت کردن باهاش کلا رایگانه chatgpt.com