2821
2789
عنوان

من یک معتادم😥😥

584 بازدید | 31 پست

شوهرم میگه معتاد شدی وسواس فکری گرفتی من تقریبا سه بار در هفته بی بی چک استفاده میکنم خب دلم میخواد بچه دار شم چرا نمیفهمن 😫😫😫

جدیدا برام نمیخره شاید باورتون نشه  وقتی نمیخره همش تو استرسم همش منتظرم میگم تو بخر مطمعنم هستم بعد میخرا میزارم منفی بادم میخوابه😤😤😧😧الان دو روز نمیزاره بخرم نه میخره برام، بهم گفت اگ متوجه بشم رفتی داروخانه قید بچه واسه همیشه میزنم😭

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اصلا حسودی نمیکردم به هیچی دیشب از حسودی گریه کردم دخترخالم حامله از منم کوچیکترا بعدم خودمو کلی سرزنش کردم همه روز به روز داری پیشرفت میکننن انوقت تو داری پسرفت میکنی

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
خب تا حدی درست میگه هفته ای سه بار زیاد نیست بدون هیچ علایمی

29باید پری می‌شدم نشدم زیر دلم تیر میکشه تخمدانم درد میکن نمیشم چرا خب این اتظار کشنده