2777
2789

من سه ماه پروتئین انجام دادم 

الان ریزش ندارم 

ولی احتمالا قبلا داشتم 

هیچ  ریزش محسوسی من ندیدم 

فقط گاهی موقع سشوار کشیدن 

ولی حجم موهام کم شده 

قشنگ دست میزنم یه جاهایی مشخص خالی شده 

الان دارم قرص و ویتامین میخورم 

خواستم ببینم بانی اینا که ریخته در میاد جاشون 

دوباره خوب میشه خیلی نگرانم 

نگران نباش در میاد

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما انجام دادید تجربه شو داشتید که دوباره موهاتون اوکی شده باسه؟

آره چند سال پیش انجام دادم 

سه چهارماه پیشم انجام دادم

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

منم کراتین کردم ریزش نداشتم درحد همون قبل بود شاید کم حجمی موهات بخاطر صاف شدنشه

آره از منم همین طور

آره چند سال پیش انجام دادم سه چهارماه پیشم انجام دادم

یعنی برای شما هم کم حجم شده دست میکنید تو موهاتون کم حجمی را قشنک میفهمید؟بعد اینکه قبلا که کم حجم شده بود اومی شد؟؟مثل قبل دوباره پر شد خیلی نگرانم نشه