2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم

149 بازدید | 9 پست

عین زنای هزار سال پیش فکر می کنه عقب مونده اسکل بهش می گم می‌خوام موهام رنگ کنم می گه نه حالیش نمیشه الان تو دانشگاه اکثرا  موهاشون رنگ می کنند کلی میکاپ و ..بعد من عین منگلا برم و بیام حالیش نمیشه اصلا از نظرش هر کی چادر بپوشه آدم خوبه اونی که موهاش بیرون باشه خراب هست پلشت اشغال هزار سال داره امروز و فردا می کنه که موهام رو رنگ کنم ریدم بهش خسته شدم دیگه آقا من می‌خوام هر جوری که دوست دارم باشم هر طوری که دلم میخواد رفتار می کنم می‌خوام با دوستام برم سفر مجردی برم تو رابطه همه چیو تجربه کنم چرا باید عین عقب مونده های هزار سال پیش زندگی کنم 

تو تموم زندگیمی دیگه عشق آخریمی اره... ♥️🍁🌈

وا اروم باش چرا فحش میدی به مادرت بخاطر یه رنگ مو

خیلیا خانوادشون محدود میکنه طبیعیه که سنشون بالاس سنتی ان منطقی و اروم حرف بزن راضیش کن

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.

واقعا متاسفم برات 

همین شماهایید که بقیه راهم خراب میکنیدکسی که اینحرفا را به مادرش میزنه لیاقت هیچی را نداره 

متاسفم برات فقط

دانشگاه جای درس خوندن یا ویترین بودن. که شما فکر اینکارایید

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا اروم باش چرا فحش میدی به مادرت بخاطر یه رنگ موخیلیا خانوادشون محدود میکنه طبیعیه که سنشون بالاس س ...

منطقی حالیش نمیشه واقعا خوش بحال اونایی که خانواده پایه دارند آنقدر دلم میخواست مامانم مثل خودم بود همش می رفتیم باهم خرید و آرایشگاه و ...مامان بعضی بچه هارو می بینم گریم می گیره الآنم دارم گریه می کنم

واقعا متاسفم برات همین شماهایید که بقیه راهم خراب میکنیدکسی که اینحرفا را به مادرش میزنه لیاقت هیچی ...

چی میگی تو یکی ول کن بابا من خودم دارم می میرم از ناراحتی بعد مزخرف میگی این که آدم بخواد جوری که خودش دوست داره و از خودش راضی هست باشه تو ویترین بودن نیست من دوست دارم همش به خودم برسم ولی خانواده نمی زارن انگار چند سال دیگه زنده هستم که بخوام بخاطر بقیه زندگی کنم چرا نتونم جوری که دلم میخواد باشم 

چی میگی تو یکی ول کن بابا من خودم دارم می میرم از ناراحتی بعد مزخرف میگی این که آدم بخواد جوری که خو ...

دختری که به مادرش این حرفا بزنه دخترنیس کودن کدون ابلح

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️