2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کی تو بارداری الرژی حاد تنفسی و ریه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 43 پست
برو پیش دکتر خودتدختر عموم هم مثل شما از ماه ۷تنگی نفس افتاد ولی تا روز زایمانش همینجوری بود زایمان ...

من همش تنگی نفس نیس من سرفه های میکنم ک نمیتونم نفس بکشم.کاش فقط تنگی نفس معمولی بود

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

سرتو بخور اب و نمک بده

دستگاه بخور گرفتم .حالا گرم گرفتم میپرسی میگن بخور سرد خوبه.نمیدونم چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما بگو ی برسی کنن ریه ات اب نیاورده باشه من همین علائمو داشتم به اضافه تب مداوم ریه ام آب اورده بو ...

من تب ندارم فقط سرفه.بخاطر بارداری دستم بسته نمیتونن ن اونا کاری کننن خودم واسه خودم کاری کنم مثل خر تو گل گیر کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خوبه منظورم اینه سرتو بخور گرم بِده

اها فک کردم گفتی بده.اخه جای دیگه هم پرسیدم گفتن بخور سرد خوبه گرم خوب نیی نمیدونم بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اها فک کردم گفتی بده.اخه جای دیگه هم پرسیدم گفتن بخور سرد خوبه گرم خوب نیی نمیدونم بخدا

بخور گرم گلو رو نرم میکنه و باعث قطع سرفه میشه 

بخور اب و نمک اویشن خیلی خوبه ولی چون بارداری نمیدونم بخور آویشن میتونی انجام بدی یانه

بخور گرم گلو رو نرم میکنه و باعث قطع سرفه میشه بخور اب و نمک اویشن خیلی خوبه ولی چون بارداری نمیدونم ...

دیگه کلا مغزو روح و جسمم مختل سده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من تب ندارم فقط سرفه.بخاطر بارداری دستم بسته نمیتونن ن اونا کاری کننن خودم واسه خودم کاری کنم مثل خر ...

با سونو گرافی هم معلوم میشه اگه اب تو ریه ات باشه تو سونو دیده میشه 

برا منم همینطوری فهمیدن 

سونو لگن و شکم نوشته بود اشتباهی یکم دستگاهو بالاتر گذاشت گف عه تو ریه ات یه چیزایی هست ..

با سونو گرافی هم معلوم میشه اگه اب تو ریه ات باشه تو سونو دیده میشه برا منم همینطوری فهمیدن سونو لگن ...

باردار بودین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

باردار بودین؟

نه یه ماه بعد زایمانم اینطوری شد 

سونوگرافی که موردی نداره اونو برو حتما

خدای نکرده اب باشه دیر بجنبی زیاد میشه مثل من کارت میکشه به جراحی..

کم باشه با دارو کنترل میکنن

نه یه ماه بعد زایمانم اینطوری شد سونوگرافی که موردی نداره اونو برو حتماخدای نکرده اب باشه دیر بجنبی ...

بخدا با کلی نذر و نیاز و دعا...داروها ک اثر نمیکرد مجبوری رفتم عطاری ی نشاسته مخصوص بهم داد و عناب.این خوردم ی ذره بهتر شدم.حس میکنم نفسم بازتر شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...