2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کی تو بارداری الرژی حاد تنفسی و ریه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 43 پست
عزیزم میگم دارم میمیرم مشکل ریه دارم قابلیت نفس کشبدن ندارم.از خوشی و خستگی ک نمیگم شرایطم سخته.طبیع ...

منم چیزی نگفتم 

گفتم بری بیمارستان چون زیر ۳۵هفته ای تو زایشگاه تحت نظر میگیرنت یا بخش مادران پرخطر بستریت میکنن 

من خودم بارداریم دوبار تو زایشگاه بستری بودم دیدم کسایی که مشکل داشتن و بستریشون کردن

نه امپول ریه نزدم

به دکترت بگو پس

بزن حتما

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا بهترین برات بخاد و دامنتون سبز کنه.من اینقد این س ماه اخر اذیت شدم ب غلط کردن افتادم برگ ...

عزیرم ناشکری نکن خدا کمکت میکنه 

دیگه چیزی نمونده آخراشه 

میاد و همه سختی هاش یادت میره و میشه شیرینی زندگیت

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

منم چیزی نگفتم گفتم بری بیمارستان چون زیر ۳۵هفته ای تو زایشگاه تحت نظر میگیرنت یا بخش مادران پرخطر ب ...

میدونم سخته خودمم دلم نمیخاد ولی من الان باید داروهای قوی بخورم بخاطر بارداریم نمیتونم ن عکس بگیرم ن داروهای قوی تر بخورم.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

به دکترت بگو پسبزن حتما

دکتر اگه باشه خیلی شلوغه..تمیدونم الان با این حالم چ خاکی ب سرم کنم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان هم بری بهت امپول انتی ببوتیک میزنن بهتر میشه حالت

اگه بدونم بهتر میشم میرم اگه بدونم بهتر نمیشم یا تاثیر نداره نمیرم.چیزی ک ب صلاحمع باید انجام بدم.چند دقیقه پیش تماس گرفتم گفتن بیمارستان پره اگه بتونی نگهت دارن تو اورژانس ی روز نگهت میدارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عزیرم ناشکری نکن خدا کمکت میکنه دیگه چیزی نمونده آخراشه میاد و همه سختی هاش یادت میره و میشه شیرینی ...

من نمیکشم تا ماه اخر.احتمال میدم ک بمیرم.ناشکری نیس .فک میکردم کار درستی میکنم فهمیدم نگه داشتنش ظلم ب خوذم بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

به دکترت بگو ببین نظرش چیه

دکتر زنان ک هنوز نپرسیدم ولی دکتر داخلی چون یکی از اشناهان بوذ گفت براش نامه مینویسم ولی بیمارستان شلوغه .اگه مجبور بشه تو بخش میبرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من نمیکشم تا ماه اخر.احتمال میدم ک بمیرم.ناشکری نیس .فک میکردم کار درستی میکنم فهمیدم نگه داشتنش ظلم ...

عزیزم ناراحت نباش 

نگرانی هات طبیعیه 

هورمونهات بهم ریختن الان این جوری شدی.

چقدر بودن که زودتر از شما زایمان کردند و خودشون و بچه هاشون سالمند.

حتما پزشک برید در اسرع وقت

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

زنگ بزن یه دکتر زنان دیگه که خلوت باشه سرفه های محکم نزن جفتت ضربه میبینه

این چند روز اینقد سرفه کردم.رپز ب روز بدتر میشم تا بهتر بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دکتر زنان ک هنوز نپرسیدم ولی دکتر داخلی چون یکی از اشناهان بوذ گفت براش نامه مینویسم ولی بیمارستان ش ...

برو پیش دکتر خودت

دختر عموم هم مثل شما از ماه ۷تنگی نفس افتاد ولی تا روز زایمانش همینجوری بود زایمان کرد خوب شد.