2777
2789

سلام به خانمای گل و کدبانو که علاوه بر نظم و تمیزی با دقت و مسئولانه از لوازمتون استفاده می کنید ....⚘⚘⚘⚘⚘

لطفا تجربه هاتون رو بهم بگید 🤗

نمک و مایع جلا دهنده مرتب می ریزم ✔

منافذ گرداننده آب رو با سوزن تمیز می کنم ✔

ماهی یکبار پودر جرم گیر مخصوص استفاده می کنم ✔

ولی تمیز نمی شوره که نمی شوره 🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودرت عوض کن و ببین که انقضاش نگذشته باشه  

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

شوینده تو عوض کن

برنامه های شست و شوی مختلفو امتحان کن تو هر ماشین ی برنامه بهتر از بقیه میشوره 

کف ماشین یه تیکه آلومینیوم مچاله کن بنداز

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ظرفارو درست بزارید که جلوی هم رو نگرفته باشن

برای برنامه هم من معمولا گزینه آبکشی خالی برای پیش شویی رو اول میزنم اون که تموم بشه ،گزینه اصلی شستن رو میزنم که شروع به شستن کنه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

ظرف ها رو باید درست بچینی یعنی یه جوری که خیلی پر نباشه ، ظرفا روی هم نباشن و به همه شون آب برسه . توی دفترچه راهنماش معمولا عکس چیدمان درست رو گذاشته

شوینده هم به اندازه کافی بریز و چیزای مختلف رو امتحان کن ، هر ماشینی با یه مدل شوینده بهتر جواب میده مثلا برای من قرص از پودر و ژل تمیزتر میشوره

و اینکه برنامه ای که انتخاب میکنی با مقدار کثیفی ظرفا متناسب باشه ، مثلا اگه ظرفا رو از قبل تمیز نکردی یا چیزی چسبیده بهشون باید با برنامه که مخصوص شستن ظرفای خیلی کثیفه بشوری که زمان بیشتری داره ولی اگه همه رو پاک میکنی و میذاری تو ماشین ، شستشوی عادیش جواب میده ، برای من زمانش یه ساعته

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم