2777
2789
عنوان

شوهر خالم میخاد بره درخونه پدرشوهرم چیکارکنم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3109 بازدید | 76 پست
چیا میگفت مثلا من نمیدونم چرا یه ادم اینقدر بی ادبی کنه همه باید ساکت باشند کسی نبود دهن عنوان آقا ر ...

بم میگفت بیشرف جلو شوهرم

گ.وزو 

انگار سگی هستی سگ با اون قیافه ات هزارااااااان بار تو جمع.

بابات عمو جانیه

و خیلی چیزای دیگ .وقتی مجرد بودم هیچوقت اینجوری نمیگفت وقتی ازدواج کردم شروع کرد توهین کردن بم جلو شوهرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون چون حس می‌کنه از پدر شوهرت میترسی تا عمر داری میخواد با اون تهدید کنه بزار بره هر چی میخواد بگه ...

خوبش کردی تو خوبه زنیه من اگ زنی بود میترکوندمش. خو بدبختی مَردیه ناسلامتی

عجب شوهر بی غیرتی عجب شوهر خاله ی بی فرهنگ و بیشعوری چرا همون لحظه که چرت و پرت میگه جوابشو نمیدی ؟! ...

همون لحظه هی گفتم نمیخام جلو بقیه صدامو ببرم بالا نمیخاستم مهمونی بقیه رو خراب کنم.رودروایسی هم داشتیم منو شوهرم 

همه اتش ها از گور پدرمادر سمی و بی مسئولیت که بلد نیستن مراقب زندگی بچه هاشون باشن بلند میشه

مادرت مادر توهست یا مادر شوهر خالت!!!!!

مادرپدرت مقصرن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

همه اتش ها از گور پدرمادر سمی و بی مسئولیت که بلد نیستن مراقب زندگی بچه هاشون باشن بلند میشهمادرت ما ...

نمیدونم والا. مامانم ب شوهرم گفته چرا ب شوهر خاله اش حرف زدی .حالا اون شروع کرده بود ها.

شوهرم گفت دیگ خونه باباتم نمیبرمت. 

گفت اون حرف زده ب من گیر میدن

نمیدونم والا. مامانم ب شوهرم گفته چرا ب شوهر خاله اش حرف زدی .حالا اون شروع کرده بود ها.شوهرم گفت دی ...

برای من همه خیلی عجیب هستین 

برای من همه خیلی عجیب هستین

میدونی چقد پیام واسه این مرتیکه روزای خیلی قبل تر اماده کرده بودم مامانم نمیزاشت بهش حرف بزنم.

مامانم از بقیه دفاع میکنه ولی دختر و دوماد خودش هیچ

میدونی چقد پیام واسه این مرتیکه روزای خیلی قبل تر اماده کرده بودم مامانم نمیزاشت بهش حرف بزنم.مامانم ...

منم همون اول گفتم 

کار از ریشه خرابه 

منم همون اول گفتم کار از ریشه خرابه

نفرت دارم از مامانم.بهش گفتم ب تو چ ربطی داره این وسط. امروز اومده بالا سرم میگه دعوا شده شوهرت ب شوهر خاله ات حرف زده گفتم خو بزنه.

هی میگفت بگیر جلو دعوارو کاری با شوهر خاله نداشته باشید گرفتم اینقد خودمو زدم ا دستشششششش چنگ انداختم ب ب قفسه سینه ام چون ما کاریش نداشتیم خودش شروع کرده بود خو