saratorkashvand مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 750 عنوان دوباره صدای باد توی گوشم برگشته 111 بازدید | 43 پست اردیبهشت امسال صدای باد ، ضربان قلب ، گردش خون و کلا یه همچین چیزی توی گوشم بودالان دوباره نزدیک دو سه هفته ست برگشته دستمو میذارم رو رگ گردنم قطع میشه کسی میدونه از چی میتونه باشه ؟ یعنی بازم از استرسه؟ آهای تویي که داري امضاي منو ميخوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥 1404/09/02 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saratorkashvand مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 750 منم همینجورم دکتر گفت از استرسه آها از شما هم گوش راستتونه و میخوابین صداش بیشتر میشه؟ آهای تویي که داري امضاي منو ميخوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 وای من الان یک ماهه اینجور شدم الان داشتم گریه میگردم صدای تپش قلبم با اخرین شدت صدا تو گوش راستم میزنهنبض گردنم شدبد میزنه اینقدر امروز گریه کردم گفتم خدایا این چه دردیه دادی بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
saratorkashvand مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 750 منم همینجورم دکتر گفت از استرسه آها از شما هم گوش راستتونه و میخوابین صداش بیشتر میشه؟ آهای تویي که داري امضاي منو ميخوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 آها از شما هم گوش راستتونه و میخوابین صداش بیشتر میشه؟ مال من یک ماهه ۲۴ ساعتس بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 7931 آها از شما هم گوش راستتونه و میخوابین صداش بیشتر میشه؟ اره خیلی بده اعصاب برام نذاشتهشما دکتر رفتی چی گفته؟
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 آها از شما هم گوش راستتونه و میخوابین صداش بیشتر میشه؟ مال من یک ماهه ۲۴ ساعتس بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 7931 آها از شما هم گوش راستتونه و میخوابین صداش بیشتر میشه؟ اره خیلی بده اعصاب برام نذاشتهشما دکتر رفتی چی گفته؟
saratorkashvand مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 750 وای من الان یک ماهه اینجور شدم الان داشتم گریه میگردم صدای تپش قلبم با اخرین شدت صدا تو گوش راستم می ... منم دیگه کلافه شدمدفعه قبل که اینطور شدم قرصی که دکتر برای استرس داده بود رو خوردم خوب شدماما ایندفعه هنوز دکتر نرفتم ولی احتمالا بخاطر همون استرسهشما میخوابین صداش بیشتر میشه؟ یا دستتونو رو رگ گردن میذارین صدا کمتر میشه؟ آهای تویي که داري امضاي منو ميخوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 7931 منم دیگه کلافه شدمدفعه قبل که اینطور شدم قرصی که دکتر برای استرس داده بود رو خوردم خوب شدماما ایندفع ... چه قرصی بهت داد؟
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 منم دیگه کلافه شدمدفعه قبل که اینطور شدم قرصی که دکتر برای استرس داده بود رو خوردم خوب شدماما ایندفع ... من در همه حال دارم فرقی نداره بخوابم بشینم اره قطع میشه نبض گردنمم خیلی تند میزنه من شنوایی سنجی رفتم گفت مشگلی نداری متخصص قلب و مغزو اعصاب برو ولی من اصلا اعصابو حوصله و از همه مهم تر پولشا ندارم بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
saratorkashvand مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 750 اره خیلی بده اعصاب برام نذاشتهشما دکتر رفتی چی گفته؟ من دفعه قبل رفتم یه قرص ضداسترس دکتر داد خوردم خوب شدمدکتر گفت از استرس دور باش ، بخاطر استرس بودایندفعه هم حتما بخاطر استرسه آهای تویي که داري امضاي منو ميخوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 منم دیگه کلافه شدمدفعه قبل که اینطور شدم قرصی که دکتر برای استرس داده بود رو خوردم خوب شدماما ایندفع ... من در همه حال دارم فرقی نداره بخوابم بشینم اره قطع میشه نبض گردنمم خیلی تند میزنه من شنوایی سنجی رفتم گفت مشگلی نداری متخصص قلب و مغزو اعصاب برو ولی من اصلا اعصابو حوصله و از همه مهم تر پولشا ندارم بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔