2777
2789
عنوان

تو پی ام اس هستم حالم بده

54 بازدید | 6 پست

چشم دیدن شوهر و خانواده شو ندارم یاد این افتادم که نه برام عروسی گرفتن نه کادو دادن حالم بهم میخوره ازشون ولی خب خدایی چرا باید برام مهم باشن ؟ مگه من با خودم حل نکرده بودم این موضوعات و 

خاک تو سرم با ازدواج کردنم خدا کنه وقتی میاد خونه بتونم خودمو کنترل کنم دعوا راه نندازم و.....

اخ منم نمیدونم چه دردیه هر ماه عین ببر وحشی میشم به زمین زمان گیر میدم گریه میکنم دعوا راه ميندازم

منم تازه من 8 ام باید بشم هااا از حالا حالم بده یاد بدی هاشون افتادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سعی کن رو خودت بیشتر کنترل داشته باشی 

دردت کمتر کن با مسکن و کیسه آب داغ و دمنوش و خوراکی های طبع گرم

من شنیدم۷۰درصد طلاق ها تو دوره پی ام است اتفاق افتاده و کلید خورده و شروع شده یه مقاله خوندم

تو دختر قوی و فهمیده ای هستی 

اونا رو ببخش و رها کن 

خوبی های همسرت رو به یاد بیار

منم تازه من 8 ام باید بشم هااا از حالا حالم بده یاد بدی هاشون افتادم

همونه یه هفته قبل شروع میشه منم ۸ باید بشم از الان دور از جون سگ شدم امروز میرم دکتر ببینم چه خاکی باید تو سرم بریزم من هر ماه با شوهرم تا مرز طلاق میریم

عزیزم سعی کن رو خودت بیشتر کنترل داشته باشی دردت کمتر کن با مسکن و کیسه آب داغ و دمنوش و خوراکی های ...

الان اصلا درد ندارمااا فقط مغزم جواب نمیده انگار. ارع بابا من فقط به خاطر همسرم همه چیز و فراموش کردم ولی از صبح اعصابم خورده 

همونه یه هفته قبل شروع میشه منم ۸ باید بشم از الان دور از جون سگ شدم امروز میرم دکتر ببینم چه خاکی ب ...

طفلک همسر من فقط بغلم میکنه و بیشتر با کار سرشو گرم میکنه تا من آروم بشم  ولی خب از صبح حالم بده