2777
2789
عنوان

نکات خوب شدن شله زرد نذری

88 بازدید | 15 پست

فردا میخوام بپزم برای دو کیلو برنج ،میزان آب ۸برابر میریزم و اول زعفران بعد شکر میریزم زمان اضافه شدن خلال دقیق نمیدونم و اینکه هل رو چجوری دم بدم؟

مشکلت فقط اضافه کردن خلال هست ؟

آخرش اضافه میکنی

خواستی با زعفرون

هل رو دم نمیدم ، کلا هل یادم نمیاد بزنیم...... زعفرون و گلاب هست برای شله زرد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بلدی توضیح بده

دستور شف طیبه رو سرچ کن

من هر بار نذری درست کردم یا حتی برای خودمون، از روی اون درست کردم

تضمینی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792