2777
2789

اینکه بلد باشی خودتو لوس کنی درحد طبیعی ومعقول و مردت بدونه باید نازت رو بکشه وهمیشه حمایتت کنه

اینکه الکی پانشی درشیشه ترشی خیارشون به اون سفتی رو زور بزنی باز کنی،مبل چوبی به اون سنگینی رو‌کول نکنی بذاری کنار که زیرش جارو بکشی،ده تا کیسه خرید رو کول نکنی از سرخیابون تا توخونه ببری و اتفاقا خودت جابجا کنی

اینکه موقع عادت ماهیانه باهزارتا درد جسمی وبهم ریختگی روحی روانی پانشی غذا بذاری ک نکنه یوقت شوهرت وبچهات ناراحت بشن امروز ناهار نذاشتی

اینکه از شوهرت بخوای وقتی خسته ای کمکت کنه ظرفها روبشوره سفره روجمع کنه و بدونه توهم ادمی و نیاز به مراقبت وحمایت داری و....

چیزهاییه که ازهمون اول یکنفر باید بلد میبود وبهمون یاد میدادولی متاسفانه نسل قبل از ما خودشونم بلد نبودن

باشد که ما یادبگیریم و عمل کنیم و به دخترا و پسرهامونم یاد بدیم

خودت باش 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حرفت شدیدا قبول دارم من حتی مادر پدرم بلد نبودن چطوری منو شوهر بدن شانسی خود شوهرم خوب در رفت ک اگه بلد بودن میشد این آقا ازمن بترسه از خانوادم بترسه بهتر هم باشه 

من درکل برا دخترم خیلی قشنگ یادش میدم و رفتار درستی میکنم اینقدر دخترمو میبرم بالا ک همیشه همه بترسن ازاینکه دخترم ناراحت بشه و به ما برسه همیشه نگاه دخترم کنن بگن این بچش پرنسس باید طور دیگه با بچش برخورد کرد 

اگه بخوام خودم باشم که جام باشوهرم عوض مبشه

هیچی ارزش نقش بازی کردنو نداره اینام همه حرفای الکیه وقتی همش خودتو سانسور کنی از یه جای دیگه می زنه بیرون

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من حرفت شدیدا قبول دارم من حتی مادر پدرم بلد نبودن چطوری منو شوهر بدن شانسی خود شوهرم خوب در رفت ک ا ...

دقیقا همینه ک گفتید منم پدرومادرم بلد نبودن ونیستن کلا از این مدلی ها هستن که داماد رو انقدر لوس میکنن که به خودش اجازه هرچیزی رو میده

ولی خودم یاد گرفتم چجوری ارزش خودم رو ببرم بالا

هیچی ارزش نقش بازی کردنو نداره اینام همه حرفای الکیه وقتی همش خودتو سانسور کنی از یه جای دیگه می زنه ...

شمااحتمالا مجردی اگرم متاهلی لابد مثل مادرهای ما الکوی زندگیت پراز اشتباهه البته جسارت نباشه باتوجه به انتقادتون میکم

دقیقا همینه ک گفتید منم پدرومادرم بلد نبودن ونیستن کلا از این مدلی ها هستن که داماد رو انقدر لوس میک ...

من تا میام حرف بزنم میگه مامان بابات پشت منن ولی خب هرچی ک باشه نه من ادمیم ک کم بیارم نه اون الکی اذیتم میکنه