2777
2789
عنوان

بنظرم خیلی مهمه که یه زن از اولش چطوری رفتار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست
موافقم ولی حالا من میگم تو نباید به کسی نیاز داشته باشی خودم اینکارارو انجام میدم البته من مجردم😂

مجرد باشی فرق داره بامتاهل باشی ویه مرد کنارت باشه

منم قبل از ازدواج۶سال تنهایی زندگی کردم ومجبور بودم خودم هم زن باشم هم مرد

من تا میام حرف بزنم میگه مامان بابات پشت منن ولی خب هرچی ک باشه نه من ادمیم ک کم بیارم نه اون الکی ا ...

شوهر منم دقیقا بااینکه به مامانم میکه فلانچیزو منو تهدید میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من حرفت شدیدا قبول دارم من حتی مادر پدرم بلد نبودن چطوری منو شوهر بدن شانسی خود شوهرم خوب در رفت ک ا ...

من پرنسس تر و در رفاه تر از خواهرشوهرم و خانواده متشخص تر از  خانواده همسرم ندیدم بنده خدا سه با ازدواج کرد سه بارشم طلاق گرفت بهش احترام نمی ذاشتن و اونم خب پرنسس بود و زودرنج... و پیش پدر و مادرو ترجیح می داد به جای پرنسس بودن بهش شناخت آدما و نگه داشتن رابطه رو یا بده 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
شمااحتمالا مجردی اگرم متاهلی لابد مثل مادرهای ما الکوی زندگیت پراز اشتباهه البته جسارت نباشه باتوجه ...

شما با یه جمله من چقدر اطلاعات از خودت درآوردی😂😂😂 من ۴۰ سالمه متاهلم  و معمولا رابطه خوبی دارم با همسرم 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

من نمیدونم زندگی رو با میدون جنگ اشتباه گرفتین 

از خودگذشتگی بیش از حد رو قبول ندارم فداکاری دو‌طرفه باید باشه  اما زندگی میدون مسابقه نیست که هر چی بتونیم بندازیم گردن طرف مقابل یعنی زرنگیم و برنده شدیم 

هر کسی باید در حد توان خودش بار زندگی رو‌بکشه 

به قول بابای من زن و‌مرد دوتا بال پرنده هستن اگر یکی درست کارش رو نکنه این پرنده نمیتونه پرواز بکنه و‌اوج بگیره

شمااحتمالا مجردی اگرم متاهلی لابد مثل مادرهای ما الکوی زندگیت پراز اشتباهه البته جسارت نباشه باتوجه ...

شما حالا یه مدت در شیشه رو باز نکن ادای لطیف و ظریف بودن در بیار ببین جواب میده بعد بیا اینجا نتیجشو به ما هم بگو 😂

شما حالا یه مدت در شیشه رو باز نکن ادای لطیف و ظریف بودن در بیار ببین جواب میده بعد بیا اینجا نتیجشو ...

خب من دوساله ازدواج کردم قربونت انجام ندادم ونمیدمم

شماهم بجای تمسخر ب همجنس خودت یکم ادب و شعور داشته باش یا درست صحبت کن یا بفرما از تاپیک بیرون اینجا جای ادمهای مثل شما نیست

خب من دوساله ازدواج کردم قربونت انجام ندادم ونمیدممشماهم بجای تمسخر ب همجنس خودت یکم ادب و شعور داشت ...

وا چرا توهین می کنی؟!!!! مگه چی گفتم؟!!! الان با این نحوه حرف زدن می خوای لطیف و ظریف باشی؟!!! 

من نمیدونم زندگی رو با میدون جنگ اشتباه گرفتین از خودگذشتگی بیش از حد رو قبول ندارم فداکاری دو‌طرفه ...

ولی این اصلا ربطی به حرفهای من نداشت من کل منظورم این بود همه چی نشه وظیفه زن ومردهیچکاری نکنه

اتفاقا من کل منظورم این بود همه چی باید دوطرفه باشه

من پرنسس تر و در رفاه تر از خواهرشوهرم و خانواده متشخص تر از خانواده همسرم ندیدم بنده خدا سه با ازد ...

پرنسس به معنای لوس بودن نیست

به معنای یک دختر یا زن مقتدر بلد ظریف پر از ناز و عشوه ک همه احترام شو نگهمیدارن یا ترس دارن ک اون دختر یا خانوادش بهشون بر بخوره 

من حتی اگه قهر هم کنم جام خونه بابام نیس نکه نخوانم ن میگن شوهرت خیلی آدم خوبیه ولی من میگم باید بچه تو عاقل بار بیاری از روزی ک اومدن خواستگاری شرط شروط بزاری برای هرکاری هر رفتاری اجازه از خانوادت بگیرن شدیدا حساب ببرن رو حرف های پدرت یجوری رفتار کنی ک داماد و خانوادش نتونن به تو دخترت تو بگن از خودت و دخترت یه غول بسازن و بسیار احترامت نگهدارن تورو لایق بهترینا بدونن اینکه یه لوس ضعیف بی منطق ناز نازو بار بیاری بدرد هیچی نمیخوره 

وا چرا توهین می کنی؟!!!! مگه چی گفتم؟!!! الان با این نحوه حرف زدن می خوای لطیف و ظریف باشی؟!!!

باهرکی مثل خودش عزیزم

لابد یجوری صحبت کردی حوابت درهمین حدیه ک دادم نه بیشتر

خدایی خیلی دیگه خنده داره در ترشی رو باز نکنیم حالا یکجا واقعا نمیتونیم فرق داره اما مگه در ترشی باز ...

اون یه مثال بود واقعا خیلی سخت بود منظور کل حرفمو متوجه بشید؟