2777
2789
عنوان

نوجوون های شما هم خیلی حرف میزنن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 32 پست
ای ننهبچه دوست داره تعریف کنهجه بگویم...منم با اینکه حوصلم سر میرع میشینم پای حرف بچه های فامیل

😭😭آخه چقدر؟چند ساعت؟چند دقیقه؟چند روز؟

ببین واقعا یه چیزایی تعریف میکنه در دسته ی بی اهمیت ترین مطالب دنیا قرار میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما درون گراییاون برون گرا و شور و هیجانی زیاده خدا حفظش کنه اما اگر خیلی رو مخته بگو من میرم بخوابم ...

😭اره دقیقا

اون برون گرا ست و من بشدت درون گرا

من اصن شارژ اجتماعیم یهو تموم میشه یهو دوس دارم تنهای مطلق باشم  و هیچ کسی باهام حرف نزنه و این بمعنی اینکه دوسشون ندارم نیست!

خودت سرگرم کاری کن توجه نکن بهش کم کم ساکت بشه یا یهو جاتو عوض کن واقعا خسته کننده ان

😭خداروشکر درکم میکنید و سرزنش نکردید

چون یه سری ها میگن وای خواهرزادته چجوری دلت میاد ؟

دوستت داره و باهات راحته 😁🐥یه کوچولو تحمل کن 🌱

😭😂نه از علاقه خاص نیست

دنبال آدمه که حرف بزنه درمورد مدرسه و البته دوس داره ثابت کنه خیلی درسخون و ممتازه و همه تو کفشن😭😂

😭خداروشکر درکم میکنید و سرزنش نکردیدچون یه سری ها میگن وای خواهرزادته چجوری دلت میاد ؟

چون خودم بچم اینطوره نمیتونم زیاد تحمل کنم خیلی بیش از حده حرف زدنش و من درونگرا هم نیستم مثل شما واقعا سرادمو میبرن هرچیزی به اندازه اش خوبه 

چون خودم بچم اینطوره نمیتونم زیاد تحمل کنم خیلی بیش از حده حرف زدنش و من درونگرا هم نیستم مثل شما وا ...

بعد آخه مدل خواهر زاده م یه جوریه که خیلی دنبال تایید و خودبرتر بینه

هی میخواد ثابت کنه بهترین کلاسشونه😭

بخدا خسته شدم انقدر برای کور نشدن ذوقش تشویقش کردم😭😂

وای بچه ی خواهر خیلی گوگولیهههه🤩😍

نه شما تا تجربه نکنی درک نمیکنی که اینا فقط از بیرون گوگولیه😂

باید توی موقعیت باشی تا بفهمی وقتی یه نفر دهنشو ثانیه ای نمیبنده یعنی چی

بعد آخه مدل خواهر زاده م یه جوریه که خیلی دنبال تایید و خودبرتر بینههی میخواد ثابت کنه بهترین کلاسشو ...

😆😆😆باید چیزی بهش بگی مثلا بگو اگه زیاد از خودت تعریف کنی چشمت میزنن من امتحان کردم 🤣دیگه کمتر میشه

😆😆😆باید چیزی بهش بگی مثلا بگو اگه زیاد از خودت تعریف کنی چشمت میزنن من امتحان کردم 🤣دیگه کمتر می ...

😂😂😂😂والا خودمو میزنم به اون راه با گوشی کار میکنم تا یه صدای کوچیک میاد از گوشیم سریع سرشو میاره تو گوشی من

بخدا بالای صدبار گفتم توی گوشی منو نگاه نکن مگه من برا تو رو نگاه میکنم؟