2777
2789
عنوان

خرید جهیزیهههه😵‍💫

90 بازدید | 12 پست

سلام خانما وقت بخیر

من دوماهی میشه که عقد کردم ، کم کم باید بریم تو کار جهیزیه 😅

الان میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم

وسیله های بزرگ و پرکاربرد مثل گاز ، لباسشویی ، یخچال ، فر ، تلویزیون و ماشین ظرفشویی و..

چه برندایی بهتره و خودتون دارین و ازش راضی هستید

چه وسایلایی ضروریه و چه وسایلایی غیرضروری؟

واقعا راهنمایی لازم دارم ممنون میشم کمک کنید ☺️❤️

وسایلهای من سامسونگ هست من راضی ام اما نمیدونم هنوز به کیفیت گذشته هست این برند یا نه

برای کارایی بقیه وسایل هم بستگی به سبک زندگیت داره خودت باید تشخیص بدی.من بدون مایکروویو نمیتونم زندگی کنم روزی چند بار ازش استفاده میکنم اما خونه ی دوستم تبدیل به انباری شده.من اتو پرس اصلا استفاده نکردم به نظرم بیخودیه اما شاید برای شما بشه عصای دستت

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من لباسشویی و ظرفشویی و یخچالم ال‌جی آن عالیه عااالی بخصوص یخچالم اصلا ذره ای صدا نداره کاهو و ...

چه عالی 😍

ممنونم بابت نظرت ، چند وقته از وسایل استفاده میکنید؟

جهیزیه من برای ۱۲ سال پیشه.مارک کنوود و بلک اندیکر دارم 

نمیدونم هنوز این برند ها تو بازار هست یا نه 

اگه هست همون کیفیت گذشته رو داره؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
وسایلهای من سامسونگ هست من راضی ام اما نمیدونم هنوز به کیفیت گذشته هست این برند یا نهبرای کارایی بقی ...

ممنونم بابت نظرت☺️

سامسونگ رو تحقیق کردم گفتن انگار نمایندگی توی ایران نداره

شما چند وقته استفاده میکنید؟

آره واقعا اینم حرفیه

چه عالی 😍ممنونم بابت نظرت ، چند وقته از وسایل استفاده میکنید؟

من یک ساله رفتم خونه خودم تو این مدت از لباسشویی و یخچال و ظرفشویی خیلی خیلییی راضی بودما 

با اینک موقع خرید میگفتن نمی‌دونم دیگ ال‌جی تقلبی شده فلاته ولی من خریدیم و خیلی راضی ام

ممنونم بابت نظرت☺️سامسونگ رو تحقیق کردم گفتن انگار نمایندگی توی ایران ندارهشما چند وقته استفاده میکن ...

۱۲ سال 

کنوود رو شنیدم ولی بلک اندیکر رو نه زیاد

اطرافیان من از بخارشوی کنوود اصلا راضی نیستن اما بقیه ی لوازمش با کیفیته

کلا هر برندی یه کار بی‌کیفیت داره

من یک ساله رفتم خونه خودم تو این مدت از لباسشویی و یخچال و ظرفشویی خیلی خیلییی راضی بودما با اینک مو ...

من عروس عموم هم یخچالش ال‌جی خیلی راضیه ، لباسشویی بوش داره چندبار استفاده کرد خراب شد ..

البته ایشون از بانه خرید کرد

عزیزم. الان نه ال جی نه سامسونگ.. الان بهترین مارک. دو. هرکی خریده. راضی  مادرم اینا. الان 9سال..  تلویزیون دو دارن.  مثل روز اول. رنگ. ایناش من خودم سه سال لباسشوی دو دارم مثل روز اول کار میکنه..  اگه خواستی. یه لیست بدم از وسایل. غیر ضروری