2777
2789

پریشب شام نخوردم دیشب صبحونه ناهار شام نخوردم حتی آبم نخوردم دیگه امروز داشتم میمردم از شدت ضعف چند تا لقمه نون پنیر خوردم الان معدم درد میکنه زیر چشام سیاهه و بدنم یخه انگار دارم میمیرم چه کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با این وضعیت غذا خوردنت معدت درد نگیره جای تعجبه 

قرص فاموتیدین و پنتاپرازول بخور 

اگر خوب نشدی برو درمانگاه آمپول بزنن بهت 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

قرص پنتوپرازول

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

ما قاجاری ها سالها پیش دیدیم کسایی که این مسیرها رو رفتن به کحا رسیدن

شما نسل جدید عزیز اگر از تجربه استفاده کنی جایگاه اینده ت قطعا بهتر میشه

وگرنه برای من چه فرقی داره شما دیپلم باشی....به اشت خونده باشی یا دندان

ارامش و افتخار و جایگاهش یا سرخوردگی و اتلاف عمرش مال شماست

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

ما قاجاری ها سالها پیش دیدیم کسایی که این مسیرها رو رفتن به کحا رسیدنشما نسل جدید عزیز اگر از تجربه ...

شما مدل راهنمایی کردنتون غلطه من نه رشتم بهداشته نه پیراپزشکی ک بخوام طرفداری کنم ولی درستش این بود میگفتید بخونید برا رشته های بهتر اینکه یه رشته رو بکوبیم این کاره خیلی زشتیه تو اون تاپیک ممکنه یکی دانشجوی اون رشته باشه دلش بشکنه وگرنه هر ادم عاقلی میدونه رشته دندون که رتبه دو سه رقمی میخواد کجا رشته های دیگه کجا

شما مدل راهنمایی کردنتون غلطه من نه رشتم بهداشته نه پیراپزشکی ک بخوام طرفداری کنم ولی درستش این بود ...

اون خانم صد تا کاربری داره با مدلهای مختلف مشغول تبلیغ بهداشته و خیلی ها رو اذیت میکنه

در اینده زیاد میبینیش

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن