2777
2789
عنوان

با یه متاهل بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چقدر این پسر دوست داشته باشی باید بدونی که تو مهمتری باید بدونی نقش اول داستان زندگی ات تو هستی 

پس برای کسی که به فکر تو نبوده خودتو اذیت نکن 

می‌دونم سخته درک میکنم ناراحتی اما تو ارزشت بیشتر از اینکه خودتو برای کسی بهت ارزش نداده خودتو بی ارزش کنی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

الان اونی که باید بهم بریزه اون آقاست که شما رو از دست داده.. 

اون خانم هم که ذاتش مشخصه . آدم کثیف پولدار بودن یا بی پول بودنش فرقی نداره ، نجسه.. 

تو اتفاقا باید بهتر از همیشه توی جمع حاضر بشی ، بیشتر از همیشه به خودت برسی.. بیشتر از همیشه شادتر باشی که اونا فک نکنن تونستن به تو آسیب بزنن.. به اون خانم هم میگفتی نه عزیزم رابطه ای که از اول سست باشه بهم ریختنش که افتخاری نداره با خنده می پرسی‌ .. بعد با خنده می گفتی  ضمنا هر کس میره دنبال لیاقتش

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان اونی که باید بهم بریزه اون آقاست که شما رو از دست داده.. اون خانم هم که ذاتش مشخصه . آدم کثیف پ ...

چشم  :)) 

یکم باید خودما جمع و جور کنم 

یه دختر خوشبخت 

عزیزم تحمل کن نرو سمتش دیگع

فوقش یه ماه گریه میکنی کمی لاغر میشی گریه میکنی ولی خوب میشی

ولی سمت ادم خیانتکار نرو لطفا دیگه♥️

انشاللع هر چی خیره سر راهت قرار بگیرع♥️

خدایا ب دلامون آرامش بده