2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دوهفته درگیرش بودیم . سرفه های شدید. سردرد. بدن درد کیپی بینی . آبریزش بینی . بچه هام تو خواب بینیشون کیپ میشد بزور نفس میکشیدن 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ما دوهفته درگیرش بودیم . سرفه های شدید. سردرد. بدن درد کیپی بینی . آبریزش بینی . بچه هام تو خواب بین ...

اخع من یک ماه پیش اینی که شما میگید رو گرفتم

این یکی که گرفتم اصلا یه چیز فجیع تر اون بود

اخع من یک ماه پیش اینی که شما میگید رو گرفتماین یکی که گرفتم اصلا یه چیز فجیع تر اون بود

پس شاید هم جدید اومده . خدا بداد برسه من فقط از بچه هام میترسم . 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
فک کنم فقط منم که اسهال شدمتو دوماه ۲بار

این یه ویروس جدیده ربط به انفولانزا نداره.پیکش اون ماه بود همه دلدرد و اسهال و حالت تهوع داشتن.الان رسیدیم به این انفولانزای خاک بر سر

وای من میترسم بچه ام گرفته باشه ،از دیشب سرفه کرده فقط زود بهش دارو دادم ،صبح سوپ و عناب و پوست به و تخمشو دادم ابشو خورده باز شربت سرفه دادم ،تا الان که بهتر شده ،تبم نداره ولی باز میترسم آنفولانزا باشه ،خداکنه سرما خوردگی باشه حالا خودمم حامله شیش ماهه میترسم خودمم بگیرم بچه ام چیزی بشه فقط دعا کنین زود خوب بشه و گرنه من میمیرم تا بچه ام خوب بشه از ۴ صبح خوابم نبرده 😓😓

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
وای من میترسم بچه ام گرفته باشه ،از دیشب سرفه کرده فقط زود بهش دارو دادم ،صبح سوپ و عناب و پوست به و ...

بهش شربت عسل با لیموی تازه درست کن بده زود خوب میکنه اگه هر روز بدی

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
بهش شربت عسل با لیموی تازه درست کن بده زود خوب میکنه اگه هر روز بدی

شوهرم ظهر از کار اومد قرار بخره ،خونه ندارم اونم حتما میدم ،نمیدونم چی شد اصلا یک دفعه مریض شد از این میترسم، فقط ظهر دیروز رفت پارک اومد دستاشو خوب شستم و با صورتشو بعد بهش غذا دادم ،ممکنه از بچه ها گرفته باشه فقط ۲ تا بچه بود توی پارک 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏