2777
2789
عنوان

خواستگار با درامد سیصد میلیون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 34 پست

صرفا خواستگار نیست

خواستگار یعنی خانواده ها باهم صحبت کرده باشن 

بله تو دو سال میتونه خونه و ماشین و طلا بخره 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله

درآمدش از چه شغلیه

اگر این درآمد پایدار باشه به همه چیز میرسه، مگر اینکه ولخرج یا ندونم کار باشه

اما اگر درآمد از این شغلای کاذب و مقطعی مثل ارزدیجیتال و ایناست نمیشه روش حساب باز کرد

فیش حقوقی ؟درآمد سیصد تومنی ؟شریک با داییش؟داستان با هم نمیخونه شریک یعنی شغل آزاد که فیش حقوقی ندار ...

نه شریک شدن باهم شرکت زدن حالا من نمیخوام دقیق شغلشو بگم ولی واریزی هاشو دیده  

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

مدیرکارخونه س یعنی؟باز اینهمه درامد بعید میدونم باشه. دایی من صاحب شرکته نهایت سالی 1 تومن 2 تومن بر ...

شرکت یک لفظ کلی هست 

من خودم شرکت دارم خود شرکت که درآمدزایی نمیکنه با فعالیتی که درش انجام میشه درآمد میاره یا حتی ضرر 

اما بازم فیش حقوقی نداره 

درآمدش از چه شغلیهاگر این درآمد پایدار باشه به همه چیز میرسه، مگر اینکه ولخرج یا ندونم کار باشهاما ا ...

درامدش ثابت نیست اما میانگین بین ۱۰۰ الی ۳۰۰ گاهی هم ۴۰۰ میلیونه  شرکت دارن قانونیه اما نمیخوام دقیق کارشو بگم 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

شرکت یک لفظ کلی هست من خودم شرکت دارم خود شرکت که درآمدزایی نمیکنه با فعالیتی که درش انجام میشه درآم ...

عزیزم نمیخوام دقیق بگم ولی شغلش قانونیه واریزی هاشو دیده دیگه دروغ ندارم بگم لااقل میگفتم خواستگار خودمه باز جای شک داشت الانم میگم خواستگار یکی دیگست 

نه شریک شدن باهم شرکت زدن حالا من نمیخوام دقیق شغلشو بگم ولی واریزی هاشو دیده

بازم نمیخونه 

واریزی ؟؟؟؟اصلا واریزی یک شغل آزاد یک مدیر شرکت یا بیزینس من یک کارآفرین آنقدر قاطی و قاطی و قاطی هست که نمیشه فهمید درآمده یا ضرره 

الان ریزگردش دو سال منو باید یک جسابدار بررسی کنه شاید بتونه بفهمه ماهانه چقدر درآمد داشتم تازه مگه یک حساب داریم تمام بانک‌ها حساب داریم اصلا معلوم نیست چی به چی هست 

به نظرم حرفت منطقی نیست و تاپیک فیک هست