2777
2789

منک خونه شوهر بودم

خانواده شوهرم خ اذیتم میکردن

اخرین بار باعث شدن برم برای جدایی و دادگاه اما شوهرم قول داد اذیتم نکنن و با شرط قطع رابطه شکایت دادگاهو پس گرفتم برگشتم

دیگ شوهر تنها میرفت خونه مادرش و مهونی  ک دعوت میشد از سمت خاله عمه و عموش 

منو نمیبرذ ، باباش ماشین داشت اما زنگ میزدن ب شوهرم بیا ما رو ببر ، میرفت میبردشون من تنها تو خونه مینشستم و میگفت چون با خانوادم قهری با فامیل شونم نباید رفت و امد کنی 

هرچی میگفتم اونا ب من بد کردن اما من فامیلاتو دوست دارم و... گوش نمیکرد حتی مثلا ۱۳ بدر میشد ماشین داشتن اما ماشین شوهرم میگرفتن یا شوهرم میبردشون من مینشستم خونه

و‌مادرشوهر من ب شدت اهل جادو و دعا بود 

و از این طرف

با براذرم همسایه ایم 

مامان بابام پیرتر از مادر پدر همسرمم اونا ۵۰ و خورذه ای بودن

مامان بابام ۷۰ خورده ای ماشین ندارن

همیشع احترام عروسمون دارن گل نازکتر بهش نمیگن بااینک اون بد هست 

عروسمون به شدت بد ذات و بااینک همسایه ایم اصلا رفت و امد نداشیتم اون هروقت دلش میخاد امده ولی ما بی دعوت نرفتیم و هیچ دخالت و‌کاری باهاش نداریم عین دوتا همسایه غزیبه ایم کلا 

عروسمون پشت مون حرف ناحق زده بود از حسادت مادرم شنید رفت بهش گفت ازت توقع نداشتم اونم چون جوابی نداشت پرید ب مامانم بی احترامی و داد و دعوا و مادرمم قهر کرد باهاش 

الان داداشم بخاد بره فروشگاه عروسی عزا و هرجا زن شو میبره

مادرم نمیبره 

مادرمم اسنپ میگیره میره فروشگاه

مراسمای ختمو چون وسیله نداره نمیره 

عروسی چون وسیله نداره نمیره 

و زن داداشم ب شدت اهل دعا و‌جادو هست

نمی دونم این جریانا بخاطر اهل جادو و دعا نبودن منو مادرمه چون من بمیرمم پیش غیر خدا نمیرم برای حاجتم

یا علت دیگه ای داره

اما می دونم خ ناراحتم

دلم میخاذ منو مادرمم با عدالت باهامون رفتارشه

دلمون میخاد ماهم عزیز باشیم

وقتی ک همسر هستیم ، مادر و خاهر شوهرا عزیزن و حرف حرفه اوناست اولویت اونان

وقتی مادرشوهر و خواهرشوهریم ، همسراشون عزیزن و اولویتن و حرف حرفه اوناست

چکار کنم ؟

چه دعایی چه نمازی بخونم منم عزیز شم؟

دعا هم خوبه بالاخره آیه های قرآن برای جلب توجه و محبت که کفر نیست مثلاً دعای نادعلی کبیر خیلی خوبه یا میخای برو پیش دعا نویس، شما برای طلسم اگه بری خوب نیست ولی برای دعای محبت مشکلی نداره

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای محبت از دست کسی ک طلسم میده بد نیست؟

چرا بده 

اونم شرکه نگیر 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
دعای محبت از دست کسی ک طلسم میده بد نیست؟

چرا پیش دعا نویس بری بدتر میشه از خدا دورت میکنه به سمت جن و شیطان می برتت

دعا بخون نماز بخون قران بخون

سوره طلاق برای روابط زن و شوهر شنیدم  خوبه 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

عروستون تقریبا نرماله ، ولی شما بی عرضه ای گلم یعنی چی که اونا باهم میرن ۱۳به بدر من میشینم خونه! اد ...

چکار کنم 

اعتراض کردم طلاقم دادن

وقتی کسی وجدان نداره و خدانشناس از بدی اون هست ن از بی عرضه گی من 

نه گلم ربطی نداره

اینا نتیجه ی تربیت پدر مادره

خانواده ی مادری منم همینن هم دختراشون رو مطیع تربیت کردن هم پسراشونو

الان هم پسراشون زن ذلیلن هم دختراشون شوهر ذلیل دلیلش هم اینه که از بچه هاشون حمایت نمیکنن الان اگه خود من قهر کنم با شوهرم مامانم هزار ویه دلیل میاره که شوهرت خوبه و فلان

داداشم با زنش دعوا کنه هزار و یه دلیل میاره که زنش خوبه و..‌.تقصیر خودشه مادرش هم همینطور بود خواهراشم همینطورن و اینکه خیلی احترام الکی به عروس و داماد میذارن تازگیا یکی دوساله با مامانم صحبت کردم و این مدل اخلاقا رو کمی از سرش انداختم