2777
2789
عنوان

رابطه سمیییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 31 پست

اینجور ادما ی جور احساس نخواستنی بودن درونی دارن که آدمایی مثل تورو جذب میکنن تا اون نخواستی بودن درونیشونو اروم کنن

تو تراپیستش نیستی و نمیتونی درستش کنی

تا دنیا دنیاست همینه. پشیمونم نمیشه. اگه هم برگرده فقط برا اینه که خیالش راحت شه تو هنوز میخوایش. وگرنه اون تورو نمیخواد

پشیمون نمیاد عزیزم دوراشو میزنه حالشو میکنه هر چند وقت یه بار برمیگرده ببینه توام هنوز هستی یا نه تو ...

میشە منم راهنمایی کنیـــــ🫠سر یە چیزی گفتم کات وقت همو تلف نکنیم گفت باشە وقتتونو تلف نمیکنم داشت حرف میزد گوشیو قطع کردم،دوروز بعدش رفت سفرکاری عین همیشە پیامش دادم رسیدی گفت بلە الان،گفتم مزاحم نیستم گفت مراحمی سرم شلوغ(دروغ نگفت جلسە داشت)گفتم پس سرت خلوت شد پیم بدە گفت اوکی،دو رور گذشتە پیم ندادە ولی🥲

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از آدم‌هاى خاکسترى می‌ترسم …

یکی از تجربه‌های دردناک زندگی این است که فرد دلبسته آدم‌های خاکستری شود. آدم‌های خاکستری همیشه تو را در وضعیت تعلیق نگه می‌دارند: نه به تو دل می‌دهند و نه می‌گذارند که از آنها دل بکنی. تو را در میانه زمین و هوا معلق می‌خواهند. تا وقتی که تو را دل داده خود می‌یابند با تو سرد و با فاصله‌اند و تا احساس می‌کنند که از آنها دل می‌کنی با تو گرم و نزدیک می‌شوند.

اما فقط تا آنجا که بدانند رشته را نمی‌گسلی و از چنگ شان نمی‌گریزی. به تو دل نمی‌دهند اما مانع دل کندت می‌شوند.
بعضی از این آدم‌های خاکستری خودشان بلاتکلیف و معلق‌اند، یعنی تکلیف خودشان را با خودشان نمی‌دانند، و این سردرگمی و پادرهوایی را در روابط عاطفی‌شان با تو بازمی‌تابانند.

گاهی هم دچار نوعی بیماری روانی‌اند. ملغمه آشفته‌ای از عدم اعتماد به نفس و اعتماد به نفس مفرط. یعنی چندان به خود اعتماد به نفس دارند که تو را مفتون خود کنند، اما چندان به خود بی‌اعتمادند که به محبت‌ات پاسخ درخور بدهند. تو را در فضای خاکستری رابطه معلق نگه می‌دارند تا شهد عشقی را که نثارشان می‌کنی بمکند، اما چیزی از جان‌شان برایت مایه نگذارند.

آدم‌های خاکستری خواسته یا ناخواسته تمام خون عاطفه‌ات را می‌نوشند، اما بر مرده‌ات فاتحه هم نمی‌خوانند. لحظه‌های تلخ زندگی‌شان را با تو تقسیم می‌کنند، اما خوشی‌های‌شان را با دیگران شریک می‌شوند. با جذابیت‌های‌شان آرام آرام به دورت تار می‌تنند، و تا به خود می‌آیی خود را گرفتار دام‌شان می‌یابی.

ته دل می‌دانی که شهدت را می‌نوشند و تفاله‌ات را تف می‌کنند، اما برای بی‌مهرهایشان مدام بهانه می‌تراشی. می‌دانی که وضعیت هرگز بهتر نمی‌شود، اما مدام برای آنها عذر و برای خودت امیدهای واهی می‌تراشی. آنقدر می‌مانی تا بپوسی.
عشق آدم را آسیب‌پذیر می کند و آدم‌های خاکستری دقیقا از همان نقطه آسیب‌پذیر است که دست‌شان را تا آرنج در قلبت فرو می‌کنند. این رابطه‌ها عشق نیست، بیماری است؛ نوعی اعتیاد ویرانگر است و اگر کسی در این دام بلا افتاد، باید هوار بزند و از دیگران برای نجات جان‌اش کمک بخواهد. هرچه بیشتر در این دام بمانی، گرفتارتر می‌شوی.

مدتها پیش پس از مطالعه درباره ی اختلال شخصیت خودشیفته به ارتباط عجیب بین نوشته دکتر نراقی و اختلال روان شناختی شخصیت خودشیفته پی بردم. موضوعی که از آن به عنوان آدم های خاکستری یاد می شود , به نوعی ارتباط نزدیکی با این اختلال روان شناختی دارد.

اختلالی که در آن فرد خود را برترین می داند و به خود این حق را می دهد که از دیگران به هر نحوی سوء استفاده کند. این افراد به سختی عاشق می شوند و زندگی را برای شریک عاطفی خود به جهنم تبدیل می کنند.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات... 

درست میگی ن بخدا حتی باور کن سختمم نیس چون سختی هام کشیدم بارها خودش رفته اندفع دیگ بی حس شدم خودم م ...

بلاک کن تموم میشه بعدش میبینی از این که بخوای مدام به این فکر کنی که الان رفته کی برمیگرده چرا سرد برخورد میکنه 

از فکر کردن به اینا راحت میشی 

و بعدش یکی میاد تو زندگیت که عشق و توجه ، رفتار خوب رو بی هیچ منتی نثارت میکنه

بلاک کن تموم میشه بعدش میبینی از این که بخوای مدام به این فکر کنی که الان رفته کی برمیگرده چرا سرد ب ...

اخه ی سر انگشت بدی نکردم بهش یهو میاد از قصد سرد میشه کل روزمو بهم میریره اجتنبایه عصبی خودشیفته حال بهم زن

از آدم‌هاى خاکسترى می‌ترسم …یکی از تجربه‌های دردناک زندگی این است که فرد دلبسته آدم‌های خاکستری شود. ...

این‌ متن رو دکتر علیرضا شیری نوشته.

میشە منم راهنمایی کنیـــــ🫠سر یە چیزی گفتم کات وقت همو تلف نکنیم گفت باشە وقتتونو تلف نمیکنم داشت ح ...

عزیزم وقتی خودت گفتی تموم وقت همو تلف نکنیم 

چرا دوباره پیام دادی 

بزار اگه خواستنی هم هست اون تلاش کنه 

چرا خودتو دم دستی نشون میدی که هوا برش داره 

اونوقت اگر رابطه ادامه پیدا کنه درباره موضوع های جدی تر حرفت ارزشی نداره دیگه میگه خودش میگه تموم دوباره برمیگرده 

وقتی گفت باشه تموم تو نباید پیام‌میدادی 

بلاک کن تموم میشه بعدش میبینی از این که بخوای مدام به این فکر کنی که الان رفته کی برمیگرده چرا سرد ب ...

میدونی بلاک اگ بی احترامی کرد ب متن اخرم میکنم من دیگ نمیخام هرچی گفتو جواب بدم میدونمم میاد مقصرم میکنه و میگه برو ولی مهم نیس

عزیزم وقتی خودت گفتی تموم وقت همو تلف نکنیم چرا دوباره پیام دادی بزار اگه خواستنی هم هست اون تلاش کن ...

خب پشیمون شدم اون از این دهە٦٠یاست گفتم لابد بهش برخوردە و. ..

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

انگار تموم حس حالمو توضیحح دادی بدون ذره ای اشتباه عاای بود

میگم که تو تنها نیستی از این آدم ها همه جا هستن.

اما مردهای خوب هم هستن که مهربون و وفادار و قابل اعتمادن.

این رابطه برات تجربه میشه می دونم خیلی سخته ولی با گذر زمان کمرنگ‌میشه. دنبال انتقامم نباش. همین که تو رو از دست بده بزرگترین انتقامه.

مطمعن باش یه آدم خوب و قابل اعتماد میاد تو زندگیت صبور باش.

اخه ی سر انگشت بدی نکردم بهش یهو میاد از قصد سرد میشه کل روزمو بهم میریره اجتنبایه عصبی خودشیفته حال ...

خب اینارو میدونی برای چی ادامه میدی

دوست داری خودتو عذاب بدی؟؟ 

خب تمومش کن خیلی زندگیت قشنگ تر میشه آرامش بهت برمیگرده 

تا زمانی که خودتو محدود کردی به این آدم مطمن باش نمیتونی آدمای خوب اطرافتو ببینی 

چرا هی میخوای ازش ضربه بخوری 

خودتو روح و روانتو نجات بده 

اینارو به تجربه دارم بهت میگم 

میدونی بلاک اگ بی احترامی کرد ب متن اخرم میکنم من دیگ نمیخام هرچی گفتو جواب بدم میدونمم میاد مقصرم م ...

تا وقتی اینجوری میگی یعنی میخوای که ادامه بدی و اثری ازش باشه 

وگرنه اگر خسته شده باشی و نخوایش برای اینکه هیج راهی نداشته باشه بلاکش میکنی 

تصمیم با خودته موفق باشی 

خب پشیمون شدم اون از این دهە٦٠یاست گفتم لابد بهش برخوردە و. ..

برخوردن نداره چه ربطی داره وقتی اینو گفتی اگه ترس از دست دادن داشته باشه و بخواد خودش سریع برمیگرده و پیام‌میده 

اینجوری میگه مهم نیست خودش میره خودشم برمیگرده