2777
2789
عنوان

خخخخ بیاین بگم خانواده شوهرم چقدر حسودن

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 34 پست
نه اخه منم مثل شما فکر میکردم ولی دیدم خیلی دور برداشتن و تو حرفاشون از خوشبختی همدیگه تعریف میکنن و ...

اتفاقا من قبلنا عکس میزاشتم نه برای اونا برحسب عادت ولی الان که نمیزارم آرامشم بیشتر ورفتارشون بهتر شده خیلی هم همه چیزو به نمایش بزاری ادم حسود زیاده

اتفاقا من قبلنا عکس میزاشتم نه برای اونا برحسب عادت ولی الان که نمیزارم آرامشم بیشتر ورفتارشون بهتر ...

حالا اگه خانواده همسر من باشن میگن عه اینا یه چیزیشون هست که دیگه عکس نمیزارن.  یعنی از هر چیزی یه داستان میسازن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شده وضعیت و پروفایل کسی رو ببینم و واکنش نشون ندمحسودیم هم نشده..فقط شخصیت درونگرا دارم و حوصله اینک ...

اره خب فرق داره،  من شش ماهی یبار یه استوری میزارم خیلی کم.  اره من خودمم شده خیلی استوریارو باز نمیکنم بخصوص اونا که زیاد استوری میزارن.  آدم طرفشو میشناسه تا حدودی،  مثلا منم هستن کسایی که استوریممو باز نکردن ولی میدونم شخصیت حسودی نداره نسبت به من.  

اینجا شناخت طرفت خیلی مهمه

والا الا تو حسودتر و عقده ای تری از کجا فهمیدی دین باز نکردن یا حتی شر کردن بهم

هم از یه برنامه و هم  چون فالورام خیلی کمن.  فقط دو سه تا دوست  و خانوادمو فالو دارم با اونا.  

در ضمن شما تا از زندگی کسی خبر نداری بهش نگو حسود و عقده ای،  من اینارو میشناسم میگم حسودن شوهرمم میدونه خواهر مادرش حسودن خودش تایید میکنه.  شما که منو نمیشناسی که میگی من حسود و عقده ایم.  شاید خودتون خواهر شوهر باشین که بهتون برخورده.  مشکلی نیست،  چون من خودمم خواهرشوهرم ولی ادما همه مثل هم نیستن.  من عکس داداش و زنداداشمو کنار هم ببینم براشون قربون صدقه هم میفرستم.  پس نمیشه الکی برچسب به کسی زد