2777
2789
عنوان

خخخخ بیاین بگم خانواده شوهرم چقدر حسودن

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 34 پست

همسر من اصلا اهل استوری نیست بعد یه روز دیدم عه استوری گذاشته

یه فیلم عاشقونه قدیمی بود با اهنگ داریوش 

بعد دیدم خواهرشوهرم پیام داده این چیه گذاشتی پاک کن😐من معتقدم استوری و عکس عامل خوشبختی نیست ولی ذات حسود واقعا عامل بدبختیه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کلا یه فرهنگ باحال تو ما ایرانیها هست

پسرا تا وقتی مجردن مادر و خواهره محلشم نمیزارن یکسره جنگ و گیس کشی و ناله نفرین

تا طرف زن میگیره عزیز میشه تازه می بیننش قربون صدقه دل ضعفه عزیزم عشقم   خخخ

میشن هووی عروس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا یه فرهنگ باحال تو ما ایرانیها هستپسرا تا وقتی مجردن مادر و خواهره محلشم نمیزارن یکسره جنگ و گیس ...

دقیقا...  مادرشوهرم چند وقت پیش عکس شوهرم استوری کرده بود نوشته بود نفس مامان بعد شوهرم گفتش تو زندگیم یبار تو روم نگفته پسرم یا عزیزم حالا تو استوریا میگه😂😂😂 انگار مثلا برای پسر 2 ساله نوشته.  

همسر من اصلا اهل استوری نیست بعد یه روز دیدم عه استوری گذاشتهیه فیلم عاشقونه قدیمی بود با اهنگ داریو ...

دقیقا،  عکس و استوری زیاد مهم نیست ولی میفهمی کی ازت بدش میاد و کی حسودته😂😂😂

نه بخاطر اونا نزاشتم ولی میخوام روشونو کم کنم.

روزتو خراب میکنی همش منتظری ببینی کی میبینن میبینن نمیبینن چرا نمیبینن کیا دیدن و....

با این کار میافتی تو چرخه ناسالم که فقط خودت آسیب میبینی

جان جانانم💗💕

اتفاقا همون رویه قبل رو ادامه بده ..حالا نمیخواد جلوشون با شوهرت سرد باشی ولی خیلیم عشق و علاقه و خو ...

درسته.  نه حالا شورش هم نمیکنم.  همون عادی میشم.  اخه قبلا خیلی خودمو میزدم به اون راه که اینا یوقت ناراحت نشن حسودی نکنن ولی من بعد به درک که ناراحت میشن.  

روزتو خراب میکنی همش منتظری ببینی کی میبینن میبینن نمیبینن چرا نمیبینن کیا دیدن و....با این کار میاف ...

درسته.  نه بخدا اصلا منتظر نیستم.  اتفاقا دیروز ظهر گذاشتم دیگه انلاین نشدم تا امروز صبح.  همین که میدونم چقدر حسودن کافیه.  براشون همون آرزو رو میکنم که اونا برای من دارن.  دیگه خودشون میدونن و خدای خودشون

جار نمیزنم ولی دیگه قایمم نمیکنم که با خودشون فکر کنن اره ما با هم خوب نیستیم. دور برداشتن اخه این ...

والا الا تو حسودتر و عقده ای تری از کجا فهمیدی دین باز نکردن یا حتی شر کردن بهم

درسته، دقیقا تا الان خیلی اعصابم خورده که چرا من انقدر مراعات اینارو میکردم.... حالا زورشون میاد م ...

افرین ،بعد اولویت زندگیت فقط خودت باش ،برو خرید و بیرون و باشگاه اصلا وقتت پر کن حتی به اینا فک نکن ،چون ارزش ندارن که بخواد فکرتو درگیر کنه 😇

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
روزتو خراب میکنی همش منتظری ببینی کی میبینن میبینن نمیبینن چرا نمیبینن کیا دیدن و....با این کار میاف ...

آره کلا اشتباه بخوای به خانواده همسر اهمیت بدی ،برای خودت زندگی کن و بگو بخند و لذت ببر اصلا مهم نیست کی چی میگه و چیکار میکنه ،مهم خودتی و حال امروز خوبت 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

شده وضعیت و پروفایل کسی رو ببینم و واکنش نشون ندم

حسودیم هم نشده..فقط شخصیت درونگرا دارم و حوصله اینکه هی استوری ریپ بزنم، ندارم.. اتفاقا اصلا مال خواهر شوهرامو واکنش نشون نمی‌دم ، احتمالا اونام فک می‌کنن من حسودیم😅

شما که زیاد نمیزاری و قضیه مادر شوهر فرق داره

ولی از کسی که از سرما خوردگی و بیماری فک و فامیلش استوری می‌ذاره و منتظر ببینه کسی احوالش رو می‌گیره یا نه به شدت بدم میاد...