2777
2789

تنها راهش اون قرصای هورمونیه اصلا قطعش نکن جوونی موهات برمیگردن ولی سریع که تغییر نمیکنه ۳ ۴ ماه طول میکشه ریزش قطع شه حدود یه سال طول میکشه موهات برگرده حداقل دو سال باید بخوری

کنارش تونستی مزو کن عالیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بوشهر هستم

لطفا جواب بده اگه موهات سکه ای ریخته میشه درستش کرد.پدر منم در عرضد۴ماه همهههههی موهاش ریخت ماهم خیلی دکتر رفتیم اگه مشکلتون سکه ای باشه میگم چه قرصی استفاده کردن که دوباره در عرض ۳ماه بعد ۱یکسال که ریزش کرده بود دراومد

لطفا جواب بده اگه موهات سکه ای ریخته میشه درستش کرد.پدر منم در عرضد۴ماه همهههههی موهاش ریخت ماهم خیل ...

عزیزم بیشتر جلوی موهام ریخته سکه ای ریخته بعضی جاهایش از استرس 

تنها راهش اون قرصای هورمونیه اصلا قطعش نکن جوونی موهات برمیگردن ولی سریع که تغییر نمیکنه ۳ ۴ ماه طول ...

آخه عزیزم دو سال قرص هورمونی بخورم که میشم صد کیلو ولی از کجا معلوم ریزش من هورمونی باشه چون الان هم که قرص میخورم هیچ تغیییری تو ریزش موهام نمی‌بینم تازه بدتر هم شده 

و یک عالمه قرص و آمپول هورمونی بهم دادن که اون ها رو هم که میخورم چاق دارم میشم و این خیلی من رو نار ...

تو تاپیک قبلی ها که زدید عکس خودتونه...واقعا براتون مهم نیست شناسایی بشید...نمیدونم چرا هر وقت یه کاربر میبینم که عکس خودش میزاره...وتاپیک های شخصی میزنه...فک میکنم عکس خودش نیست که اینقدر بیخیاله...

عزیزم بیشتر جلوی موهام ریخته سکه ای ریخته بعضی جاهایش از استرس

ببین ریزش سکه ای میبینی از نقطه شروع میشه و ممکنه کل برن رو بگیره موهای بابای منم از یه نقطه شروع شد بعد تمام سرش و ابروهاش حتی موی دستاش ریخت بعد خیلی رف دکتر ولی یه دکتر واقعا جواب داد الانم ۹۵درصد موهاش برگشتن اونم فقط با یه قرص چون مشکل سکه ای ها خود ایمنی هست.اینکه اسم قرصو نمیگم واس اینه که ممکنه کسی به صورت وراثتی موهاش بریزه این قرص روی اون اثر نداره اگر کسی اسم قرص رو خواست خصوصی پیام بده نهایتا ازمتخصصی که من میگم وقت بگیر واست مینویسه اون قرصو 

تو تاپیک قبلی ها که زدید عکس خودتونه...واقعا براتون مهم نیست شناسایی بشید...نمیدونم چرا هر وقت یه کا ...

عکس خودمه نه اونجا تو اون عکس بچه بودم دوازده سیزده سالم بود 

آخه عزیزم دو سال قرص هورمونی بخورم که میشم صد کیلو ولی از کجا معلوم ریزش من هورمونی باشه چون الان هم ...

عزیزم دکترت برا اون نسخه تو ۳۰ سال درس خونده یعنی تو به حرف یکی اینجا از زیر پتو نوشته فلان چیز از عطاری بگیر بمال سرت اعتماد داری به حرف دکترت اعتماد نداری

هر ریزشی در حد کچلی هورمونیه دلیل دیگه ای نداره

افزایش وزنم نهایت ماه اول دومه بیشترم به خاطر افزایش اشتها سعی کن خوراکت کنترل کنی

ولی اگه موهات برات مهمه ادامه بده تنها راهشه

ببین ریزش سکه ای میبینی از نقطه شروع میشه و ممکنه کل برن رو بگیره موهای بابای منم از یه نقطه شروع شد ...

نه ریزش موی من مطعنم ارثی نیست چون وقتی بچه بودم موهام خیلی پر پشت بود یک دفعه ریخت