2777
2789
عنوان

کارما🫠

93 بازدید | 13 پست

ولیی امروز عجیب بود واقعن برام .. انگاری من فقط دارم کارمای زبون نیش دار مامانمو میدم 

مامانم به فامیلم گفت سیاه.. قیافه نداری واینا.. اون ی شب تا صبح گریه کرد‌.. من داشتم آتیش میگرفتم.. همش زنگ میزدم بهش تا ناراحت نباشه و تموم شد چون معمولا یچی میگه و فک نمیکنه بهش 

منم پوستم سبزه س حتی 

امروز یکی دیگ این حرف و بهم زد... ببین میتونسم کلیی جوابشو بدم.. ولییی یهو رفتم تو فکر هیچی نگفتم.. دقیقاا منم اون حسو داشتم..

ینی من زشتم؟!بیین من اعتماد به نفس و عزت نفس واقعن بالایی دارم ولییی این خیلیی اذیتم کرد با توجه به این موضوع 

از اون موقع همش دارم خودمو تو آینه نگاه میکنم❤️‍🩹🤡

همش گریم میگیره.. نمیدونم نمیدونم.. فقط گاهی وقتاا کارای مامانمو میبینم آرزو میکنم بچش نبودم و از آینده میترسم💔شایدم خدا به خاطر همینه که بهم سخت میگیره🥲 

حرفی ندارم🤝

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما سبزه‌ها و ما سیاه سوخته‌ها باید خودمونو با این شعر آروم کنیم و دلداری بدیم😂

سفید سفید صد تومن

سرخ و سفید سیصد تومن

چون که رسید به سبزه 

هر چی بگی می‌ارزه

ولی خارج از شوخی، زشتی و زیبایی چهره، نسبت یک به یک با زیبایی درونی و اخلاق و رفتار خوب داره، این شعار  نیست، یه واقعیته

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

شما سبزه‌ها و ما سیاه سوخته‌ها باید خودمونو با این شعر آروم کنیم و دلداری بدیم😂سفید سفید صد تومنسرخ ...

درستهه.. 

ولی خب خوب نیست رنجوندن آدما با چیزی که دست خودشون نبوده

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍