2777
2789

منظورم از سال ۹۰ به بعد چرا همچی خر تو خر شد بابا من یادمه مادرم میزاشت تو کوچه بازی کنم اینقدر اعتماد داشت به همسایه ها هر پنج شنبه خونه مادر بزرگم میخوابیدم همه نوه ها دختر پسر باهم باورتون میشه همه حموم میکردیم باهم نوبتی ؟؟

الان بچه کلاسسسس اولی همچی از رابطه جنسی میدونه از مدرسه پسرونه رد شدم پسر بچه ها یکی سیگار دستش یکی فحش خواهر مادر میده یکی به زنای تو خیابون که جا ننه بزرگشن تیکه میپرونه😐😐

وجدانن چراا؟؟؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

فضای افسار گسیخته مجازی 

هجوم وحشیانه اطلاعات 

عدم آگاهی والدین 

عدم آموزش 

عدم نظارت 

عدم وجود مشاورین جنسی در آموزشگاه ها

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخواب..فک کردن بهش بی فایده اس

نمیخوابم فکر بش نکردم پرسیدم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
فضای افسار گسیخته مجازی هجوم وحشیانه اطلاعات عدم آگاهی والدین عدم آموزش عدم نظارت عدم وجود مشاورین ج ...

والله مشاورع ها تو مدرسه خیلی تذکر میدن مادرم میگه گلوشونو جر میدن تو جلسات

همین‌گوشی که دست مون هست همه رو بدبخت کرد

اره قبول دارم دست هر بی جنبه ای نباید باشه

والله مشاورع ها تو مدرسه خیلی تذکر میدن مادرم میگه گلوشونو جر میدن تو جلسات

ولی درست عمل نمیکنن باید از سن پایین شروع کنم بایدبا روانشناسی جلو برم ن با تذکر 

الان بقول دوستمون جنگ نرمه 

یعنی حتی  از طریق آهنگ دارن القای جنسی می‌کننداونم غیر مستقیم از طریق بازی ها اینفلونسر  ها تو نمی‌دونی چخبره 

شاید بخندی ولی واقعا اتفاق میفته 

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

باورت میشه دیروز توی فروشگاه اسنپ داشتم لوازم آرایشی سفارش میدادم دخترم هنوز ۵ سالش هم نشده جعبه کاندوم رو دیده میگه ععععه مامان اینا خصوصیه آقاهاست 

من دهنم واموند که دخترم تو از کجا میدونی میگه خودم بلدم 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

قیامت نزدیک استهمه اینا نشانه دنیا آخره ببین زمان چه زود میگذره

ای کاش زود بگذره منتظره جواب خیلیام💔

باورت میشه دیروز توی فروشگاه اسنپ داشتم لوازم آرایشی سفارش میدادم دخترم هنوز ۵ سالش هم نشده جعبه کان ...

مادرش پیشش بود ؟؟؟😐😐😐

خدایاااا

بحث اعتماد نیست

اون موقع هم این اتفاقا میفتاد ولی صداش در نمیومد

الان مردم آگاه تر شدن ، سواد جنسی والدین بالاتر رفته و بیشتر به امنیت بچشون اهمیت میدن.

برای همین روی تو کوچه بازی کردن و شب خوابیدن حساس ترن

و کلا سن بلوغ جنسی اومده پائین به خاطر خیلی چیزا 

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
ای کاش زود بگذره منتظره جواب خیلیام💔

زندگی سخت شده گرونی و بی کاری و افسردگیو مردم مریضو جریان مرده که ب پسره دست دارزی کرده رو شنیدی با پایه مبل ادبش کردن.  الان زنه شوهر داره دوست پسرم داره مرده زن داره دوست دخترم داره افتخار هم می کنند کسی نمیتونه ب کسی اعتماد کنه مردم افتادن دنبال پول و هوس برده این دو تا شدن 

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

ولی درست عمل نمیکنن باید از سن پایین شروع کنم بایدبا روانشناسی جلو برم ن با تذکر الان بقول دوستمون ج ...

والله آموزش پرورش فقط بلده رو سبیل دخترا زوم کنه 

ی ناظمی داشتیم هر روز اول صبح با گیر دادناش تمام انرژیمون رو میگرفت اونم گیر الکیی

چرا ی تیکه ریز لاک مونده رو دست 

چرا زیر چشت مشکیه 

چرا جورابت این رنگیه یعنیییی چی بگم