2777
2789
عنوان

میگم از سال نود به بعد دقیقا چییییی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 22 پست
مادرش پیشش بود ؟؟؟😐😐😐خدایاااا

دختر خودم 

حالا جالبه که شوهرم وسایلش رو توی جعبه بالای کمد دیواری میذاره و من خودمم دستم نمیرسه و مطمنم ک دخترم ندیده

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

زندگی سخت شده گرونی و بی کاری و افسردگیو مردم مریضو جریان مرده که ب پسره دست دارزی کرده رو شنیدی با ...

خدا نجاتمون ببره بخدا که من اینارو میشنوم میگم خدایا خودمو زندگیه عزیزامو به تو میسپارممم جه لجن زاری شده این دنیا

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خودم حالا جالبه که شوهرم وسایلش رو توی جعبه بالای کمد دیواری میذاره و من خودمم دستم نمیرسه و مط ...

وااا دخترت چه عجیب لابد دیدتون غیر این که نمیتونه باشه تو روخدا سنش حساسه مراقب باش

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
وااا دخترت چه عجیب لابد دیدتون غیر این که نمیتونه باشه تو روخدا سنش حساسه مراقب باش

نه مطمنم ندیده 

من احتمال میدم شاید توی اینستا دیده و فهمیده 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

گوشی عزیزم اینترنت و اینستا تهاجم فرهنگی و جنگ نرم شد

جالبه اگه کسی بگه برا بچم گوشی نمی‌خرم تا دبیرستان بهش میگن اُمّل

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

نه مطمنم ندیده من احتمال میدم شاید توی اینستا دیده و فهمیده

گوشی داره یا گوشیتو میدی دستش

والله آموزش پرورش فقط بلده رو سبیل دخترا زوم کنه ی ناظمی داشتیم هر روز اول صبح با گیر دادناش تمام ان ...

خوب دیگه بچه ها لج می‌کنند .باید روانشناس های خوب استخدام کنم نه اینجوری هردمبیل 

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe