2777
2789
عنوان

دخترم نه سالش هست

215 بازدید | 33 پست

من و مادر خدا بیامرزم از اول مذهبی بودیم. ولی شوهرم و خانواده ش نه. خواهرمم با برادرشوهرم ازدواج کرده. از وقتی ازدواج کرده حجاب رو گذاشت کنار. الان من برای دخترم روسری سر میکنم. خودش دوس داره. اما همه مسخره ش میکنن. ناراحت میشه. من چکار کنم

شما کار خودتو انجام بده 

حجاب همه جای دنیا ثابت شدس

همه ی این اراجیفی هم که میگن فقط برای اینه که راحتی و ولنگاری رو توجیه کنن

شنیدین که تو قلب اروپا دارن روی پوشش کار میکنن که قانونی بزارن پوشیده تر شدن !!!

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مسخره میکنن؟! هه بعد جالبه همین ادما ادعای ازادی بیانم دارن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
شما کار خودتو انجام بده حجاب همه جای دنیا ثابت شدسهمه ی این اراجیفی هم که میگن فقط برای اینه که راحت ...

برای دخترم خیلی سخته. همه مسخره میکنن. بد نگاش میکنن. همش میگه مامان چرا دیگه مامان جون باباجون عمو هیشکی منو دوس نداره. حتی پدرشم همش میگه ول کن روسری رو

نزار اونا رو دخترت تاثیر بزارن،ببرش مسجد جاهای مذهبی ببینه ،خودش علاقه پیدا کنه آدمی دین وخدا وپیغمب ...

بچه کوچیک دارم. نمیتونم ببرمش. مادرمم فوت کرده‌. کلا هیشکی رو ندارم. خواهرمم که کلا تغییر پوشش داده کاملا بی حجاب شده

بد جور مسخره میکنن. میگن زشته اینو بنداز اون ور. بعدم میخندن

محترمانه بهشون بگو سرتون تو زندگیه خودتون باشه

یکی دو بار گیر بده بگو شما چرا بی حجابید تا بفهمن دخالت کردن چه مزه ای میده

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
برای دخترم خیلی سخته. همه مسخره میکنن. بد نگاش میکنن. همش میگه مامان چرا دیگه مامان جون باباجون عمو ...

قدرت خودتو فراموش کردی؟

شما مااادری ، وفتی با دخترت دوست باشی 

وقتی حجاب رو براش قشنگ نشون بدی 

و تشویقش کنی 

ستهای حجابی زیباو مناسب سنش بهش بپوشونی 

و هیچ چیز به اجبار نباشه خودش پابه پای شما میاد 

کارت سخته با همچین خانواده ای 

ولی مطمئن باش پیش حضرت فاطمه سربلندی

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

محترمانه بهشون بگو سرتون تو زندگیه خودتون باشهیکی دو بار گیر بده بگو شما چرا بی حجابید تا بفهمن دخال ...

میگن حجاب واسه ۱۰۰۰ سال پیشه‌ . کلا یه حرفایی میزنن بچه دلسرد میشه‌ . من همش میگم چقدر زیبا شدی. همش تشویقش میکنم ولی میره پیش اونا کلا عوض میشه. خودشم توی یه ساختمونیم

بچه کوچیک دارم. نمیتونم ببرمش. مادرمم فوت کرده‌. کلا هیشکی رو ندارم. خواهرمم که کلا تغییر پوشش داده ...

ای بابا خدا ب راه راست هدایتمون کنه،روح مامانت شاد عزیزم،حالا ک فعلا نمیتونی از طریق تلویزیون گوشی نشونش بده چیزای مذهبی رو دختر بچه های مذهبی رو خوشش بیاد 

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید