2777
2789
عنوان

بچه ها نگرانم

97 بازدید | 10 پست

امروز بطرز مشکوکی حالم خوب شده دیگه بی حالی و تهوع ندارم، هیچ احساسی از حاملگی هم ندارم،میترسم یه اتفاقی افتاده باشه الان 11هفته و 3روزمه! دیروز هم نزدیکی داشتم دوبار، اینم بگم که تا قبل از دیروز اصلا هیچ رغبتی به رابطه نداشتم ، شنبه هم سونوی nt دارم. بنظر شما نزدیکی خطرناک بوده واسه جنین؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تمام علائمت فروکش کرده . ورم س ی ن ه هاتم خوابیده؟  نزدبکی کردن هم برای همه خطرناک نیس ع ...

تقریبا فروکش کرده اما هنوز  س ی ن ه هام کمی درد میکنه! لکه بینی هم ندارم

نه عزیزم چیزی نمیشه جاش امنه منم الان دقیقا مثل شما حالم خوب شده انکار نه انکار باردار گاهی شک میکنم

ایشالا، اما تا دیروز حالم خوب نبود، حتی روزایی که حالم خوب بود هم تهوع خفیف داشتم. یهویی که علائم فروکش نمیکنه؟میکنه؟!

ایشالا، اما تا دیروز حالم خوب نبود، حتی روزایی که حالم خوب بود هم تهوع خفیف داشتم. یهویی که علائم فر ...

عزیزم اصلا نمیخوام نگرانت کنم ولی برا منم تمام علائمم یهو فروکش کرد . و چند روز بعد هم دچار لکه بینی شدم . و متاسفانه اخرش سقط شد .

ولی همه مثه هم نیستن . شنبه حتما وقت سونو داری برو تا خیالت راحت بشه عزیزم

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
الان تقریبا داره سه ماهه اولت تموم میشه بعضی ها ویارشپن تا سه ماه اول قطع میشه منم بارداری قبلم و هم ...

مرسی عزیزم ، بچه ها ممنون، خودم از بس نگران میشم دیگه فکرم کار نمیده! 

چند هفته ت بود عزیزم؟

من هفته هشت عزبزم . هفته یازده هم سقط شد .

ولی خیلی هارو تو نی نی سایت دیدم که گفتن علائمشون کم شده ولی خوشبختانه ، مشکلی واسه جنین پیش نیومده بوده .

همه مثه هم نیستن عزیزم . خودتو نگران نکن . 

ان شاالله که نی نی سالم و سلامته

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من هفته هشت عزبزم . هفته یازده هم سقط شد . ولی خیلی هارو تو نی نی سایت دیدم که گفتن علائمشون کم شده ...

مرسی عزیزم، ایشالا شما هم دوباره نی نی دار شی و سالم بغل بگیریش❤❤