2777
2789
خب صد در صد منظور بدی داره. اگه اولین باره اینو میگه، میخواسته مزه ی دهنت رو بفهمه. ببینه تو چی میگی ...

اره رفتاراش یجوریه کلا هیزه

منم برداشت بد کردم واسه همین تاپیک زدم ببینم من بدبینم یا واقعا اون منظور داشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفت از دور گفته غیرمستقیم اگه شاغل بوده باشی این حرفا عادیه تو همکاری

شاغلم‌ و در این حد میدونم که یه آدم قابل اعتماد، چنین حرفی نمیزنه. در حالت خوشبینانه، این حرف یه آدم غیرقابل اعتماد برا اینه که کارش انجام بشه. 

شاغلم‌ و در این حد میدونم که یه آدم قابل اعتماد، چنین حرفی نمیزنه. در حالت خوشبینانه، این حرف یه آدم ...

تو کار خود من پیش میاد میگن مثلا عکسمونو زود بده ما هم هواتونو داریم 

منظورشون اینه هزینه بیشتر میدیم و مشتری معرفی میکنیم بهتون

تو کار خود من پیش میاد میگن مثلا عکسمونو زود بده ما هم هواتونو داریم منظورشون اینه هزینه بیشتر میدیم ...

نه بمن میگفت مسئولیت یه بخشو قبول کن منم گفتم پولش چی 

بحث سر پول بود ک اونم بهم گف غیرمستقیم هواتو دارم

نه بمن میگفت مسئولیت یه بخشو قبول کن منم گفتم پولش چی بحث سر پول بود ک اونم بهم گف غیرمستقیم هواتو د ...

خب احتمالا منظورش این بوده برات پول بیشتری می‌ریزه دیگه 

مثلا وام میده 

با مرخصی راحت کنار میاد و ...

البته باز بستگی به شخصیت طرف داره و خودت باید درک کنی که دقیق منظورش چی بوده

تو کار خود من پیش میاد میگن مثلا عکسمونو زود بده ما هم هواتونو داریم منظورشون اینه هزینه بیشتر میدیم ...

اگه یه منظور کاری ِ تا این حد شفاف داشت، برای اسی سوال پیش نمیومد. پس کیس شما فرق داره. هرچند من همونم نمی پسندم. 

اگه یه منظور کاری ِ تا این حد شفاف داشت، برای اسی سوال پیش نمیومد. پس کیس شما فرق داره. هرچند من همو ...

مشکلی نداره که توی کار من 

خب مشتری عکساشو زودتر میخواد و من و همکارم مجبور میشیم مثلا تا آخر شب کار کنیم تو اتلیمون و طبیعیه هزینه بیشتر بگیریم مثل اضافه کاری 

نه بمن میگفت مسئولیت یه بخشو قبول کن منم گفتم پولش چی بحث سر پول بود ک اونم بهم گف غیرمستقیم هواتو د ...

ینی ازت خواست رایگان براش کار کنی؟ یا خود اون مسئولیت برات امتیاز و مثلا حقوقش داره؟

مشکلی نداره که توی کار من خب مشتری عکساشو زودتر میخواد و من و همکارم مجبور میشیم مثلا تا آخر شب کار ...

آره ولی معمولا این دیالوگ تو چنین جایی به کار نمیره. مشتری هیچ وقت با این منظور نمیگه هواتو دارم. 

آره ولی معمولا این دیالوگ تو چنین جایی به کار نمیره. مشتری هیچ وقت با این منظور نمیگه هواتو دارم.

والا به ما دقیقا رو این منظور میگن 

چون ما عکاسی داریم و گاها خیلی شلوغه سرمون 

طرف میبینه عکسها باید دو روز دیگه دستش برسه هزینه بیشتر میده که زودتر تحویل بگیره و مثلا همون روز که عکاسی انجام میشه شب براش عکس رو می‌فرستیم و هزینه عکسها رو بیشتر میزنیم