2777
2789
عنوان

ممکنه تو این تاپیک بهتون بر بخوره

146 بازدید | 25 پست

معنی زندگی انسان چیزی بیشتر از رابطه جن..  ادمیزاد چیزی بیشتر از حسادت های مادرشوهرانه و خواهر شوهرانست زندگی چیزی بیشتریست از خرید النگو و مانتو و چشم و همچشمیه ما اومدیم توی این زندگی که معنای زندگی رو درک کنیم اما اینا معنای زندگی نیستن  خاله زنک بازی و دو به هم زنی معنای زندگی نیست یادمون رفته به دنیا اومدیم که دنبال معنا بگردیم  مثل مورچه ای که فکر میکنه تموم عالم همون لونه ایه که زندگی میکنه ماهم عادت کردیم به همین دنیای کوچیک خودمون 

برای خودتون معنایی پیدا کنید!

💚

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیخیال بابا زندگی همینه تهش هیچیه بخور بخواب بکن 

هر کی دنبال معنای زندگی بره تهش خودشو پخ پخ

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیخیال بابا زندگی همینه تهش هیچیه بخور بخواب بکن هر کی دنبال معنای زندگی بره تهش خودشو پخ پخ

پس با ببعی چه فرقی داریم

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

آخه چجوریمنم راستش خسته شدم از ذهن محدود اطرافیانم زندگیشون شده همین چیزایه مضخرف کاش محدودیت‌هایی ک ...

واقعیت چهره بدون آرایش ماست موی سفید ماست واقعیت درخت ها هستن بارونه برگه آیات قرآنه  نشونه هاست و حتی شاید کهکشان هاست

.

استاد شجاعی خیلی قشنگ درباره اینی که میگی حرف میزنه

میگه سعی کنید با طبیعت مانوس باشید 

توجه داشته باشید که تمام عالم برای انسان خلق شده

عمیق فکر کنیم

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

ذهنمون که دور تر ها بره خیلی چیزارو درک میکنیمچون فقط یکبار زندگی میکنیم

هیچ چیز مشخص نیست 

اگه یبار زندگی کنیم که خب تهش هیچی نیست خودتون الکی عذاب ندین 

معنای زندگی بنظرم همینه زندگی کنید هر جور که حالتون خوبه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
استاد شجاعی خیلی قشنگ درباره اینی که میگی حرف میزنهمیگه سعی کنید با طبیعت مانوس باشید توجه داشته باش ...

دقیقااا بعد از کتاب انسان در جست و جوی معنا متوجه شدم ما داریم مثل یه ربات زندگی میکنیم

.

هیچ چیز مشخص نیست اگه یبار زندگی کنیم که خب تهش هیچی نیست خودتون الکی عذاب ندین معنای زندگی بنظرم هم ...

انسان وقتی به معنا میرسه که بتونه دلیل به دنیا اومدنش رو متوجه بشه که من برای چی اومدم؟اگر نقشی نداشتم که نمی اومدم

.

واقعیت چهره بدون آرایش ماست موی سفید ماست واقعیت درخت ها هستن بارونه برگه آیات قرآنه نشونه هاست و ح ...

می‌دونی من می‌خوام رو پایه خودم واستم دوست دارم همه چیز رو خودم تجربهدکنم دوست دارم زندگیم شاد باشه و از همه آدمایی که تحقیرم میکنن دور باشم 

اما دختر بودن تاوان داره از دید بقیه  باید تو خونه بشینی بچه بیاریو کلفتی ولی من زن و مرد رو یکسان میبینم میخوام آزاد باشم و خودم زندگیمو بسازم افسوس