2777
2789
عنوان

ممکنه تو این تاپیک بهتون بر بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست
پس با ببعی چه فرقی داریم

هیچی چه فرقی داریم اون بهتر از ما زندگی میکنه شاید مگه ما تو ذهنش هستیم یا اصلا میدونیم زندگی اونا چطوره 🤣🤣🤣🤣

بیخیال بابا دارم شوخی میکنم میگم در واقع زندگی تهش هیچیه هیچ کسم تا حالا نفهمیده مفهوم و معنای زندگی چی میتونه باشه هر چیم گفته شده صرفا یه نظر یه حرف یا تئوری چیزی فراتر نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
می‌دونی من می‌خوام رو پایه خودم واستم دوست دارم همه چیز رو خودم تجربهدکنم دوست دارم زندگیم شاد باشه ...

دقیقااا

پس فرق ما با حیوون ها چیه 

چیزای مختلفو امتحان کن فکر کن اولین باره داره با این زندگی آشنا میشی

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقااا بعد از کتاب انسان در جست و جوی معنا متوجه شدم ما داریم مثل یه ربات زندگی میکنیم

من اینجوریم که... میدونم باید روش تمرکز کنم

ولی حال ندارم 😂😂 حال ندارم که یعنی واقعا بچه داری پروسه مشکلیه، اما وقتی با اون دیدگاه بهش نگاه میکنم حتی بچه بزرگ کردن هم برام جذاب میشه

به حرفای بچم دقت میکنم، به رفتار خودم با بچم و اینکه اینا چه تاثیری روی زندگیش داره

و اینو عمیقا باور دارم بچم اون چیزی نمیشه که من بخوام، اون چیزی میشه که من هستم درواقع عمل منو کپی میکنه نه آرمان هامو

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

انسان وقتی به معنا میرسه که بتونه دلیل به دنیا اومدنش رو متوجه بشه که من برای چی اومدم؟اگر نقشی نداش ...

هر کسی نقشش رو داره زندگی میکنه فقط کسی یا خودش نمیدونه یکی اومده چیزی کشف کنه یکی اومده چیزی درست کنه یکیم اومده درس عبرت بشه یکی اومده تا از نسلش یه اتفاقی بیوفته پس بنظرم هر کس بخواد نخواد داره وظیفه اش رو توی این دنیا انجام میده 

البته این نظر من هستش و از دید خودم درسته و از دید ملیون ها نفر اشتباه 

کلا هر کسی فکر میکنه نظر و منطق خودش درسته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دقیقاااپس فرق ما با حیوون ها چیه چیزای مختلفو امتحان کن فکر کن اولین باره داره با این زندگی آشنا میش ...

تمام تلاشم همینه 

ولی خب کم کم پیش میرم چون من خیلی مانع دارم 

منی که تو ۱۳سالگی نامزد کردم والان ۱۸سالمه خیلی سختی کشیدم ولی بازم یه بار قراره زندگی کنم خیلی به خودکشی فکر میکردم ولی چه میشه کرد 

دوست دارم یکی بغلم کنه تا تو بغلش کلی گریه کنم من هدفایه بزرگی دارم و نمی‌زارن خانوادم مانعم باشن برام دعا کنید 

هیچی چه فرقی داریم اون بهتر از ما زندگی میکنه شاید مگه ما تو ذهنش هستیم یا اصلا میدونیم زندگی اونا چ ...

ببین، واقعا ببعی حداقل اینهمه غم و غصه ما رو نداره عشق میکنه واسه خودش 🤣🤣

ولی خب حداقل شاید هرکسی بتونه یه معنا برای خودش بسازه میدونی چی میگم

حتی همین که تو میگی زندگی تهش هیچیه، یه بخشی از معناسازی توعه برای زندگی 

این غم و رنجایی که ما آدما تو دنیا میکشیم حداقل باید بیارزه به یه چیزی فراتر، یه فکر، یه عشق، یا هرچی که اسمشو بذاری

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

می‌دونی من می‌خوام رو پایه خودم واستم دوست دارم همه چیز رو خودم تجربهدکنم دوست دارم زندگیم شاد باشه ...

افسوس نداره که کافیه اراده کنی من سال ۸۸ که واقعا تابو بود توی یه روستایی بودم با ذهنیت های کاملا بسته و سنتی اما اهمیت ندادم رفتم تک و تنها شهر دیگه هر چیزی که دلم میخواست تجربه کردم زندگی جدید ساختم آدمای جدید که ب خودم مچ بودن و واقعا چه زندگی خوشی داشتم چند سالی 

ده سالم تنها بودم اوایلش سخت بود اما بعد مدتی درست شد من کل ایران رو سفر کردم تقریبا هر چیم دوست داشتم امتحان کردم 

نذار حسرتش تو دلت بمونه قوی شو به یه جایی برس و زندگی کن این زندگی کم و کوتاه اصلا ارزش نداره بخوای بخاطر دیگران از خواسته هات بگذری

ببین، واقعا ببعی حداقل اینهمه غم و غصه ما رو نداره عشق میکنه واسه خودش 🤣🤣ولی خب حداقل شاید هرکسی ب ...

عزیزم متوجه میشم اما شاید اونام درد و غم دارن 

ولی میگم من به این نتیجه رسیدم هر کس رسالتش رو انجام میده حتی اگه خودش ندونه مثال یه آدم کارتن خواب شاید رسالتش این باشه به خیلیا درس عبرت بده شاید رسالتش این باشه از نسلش یه آدمی بیاد که دنیا رو متحول کنه 

کلا من دیگه زندگی رو برای خودم سخت‌تر نمیکنم اینجوری خوشحال ترم

عزیزم متوجه میشم اما شاید اونام درد و غم دارن ولی میگم من به این نتیجه رسیدم هر کس رسالتش رو انجام م ...

اینی که گفتی کاملا درسته. رسالت داشتن هم کار سختی نیستش واقعا... ما فکر میکنیم باید آپولو هوا کنیم حتما 😁