2777
2789

مامانا دستم به دامنتون دارم از بیخوابی میمیرم ،بچه م داره دوتا دندان بالایی در میاره ،ربع ساعت یبار داره بیدار میشه و گریه می‌کنه پستونک م نمیگیره 

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

مسکن بده 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استامینوفن خوبه؟

بلع 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
استامینوفن بزن به لثه شاز داروخونه هم فک کنم میتونی دارو بگیری داروی مخصوصی داره برای کاهش دردشون

دهنش تلخ میشه که

پسر منم ۱۰ ماهشه اونم همینه. الان بغلم بود اون چشماشو فشار میده نمی‌دونم از چیه

به نظرم یا خواب ش میاد یا اینکه حساسیت داره به غذایی یا چیزی چون پسر من هر زمان ماهی هوور میخورم چشماشو خیلی میماله ،دیگه خودم فهمیدم حساسیت داره

استامینوفن بزن به لثه شاز داروخونه هم فک کنم میتونی دارو بگیری داروی مخصوصی داره برای کاهش دردشون

میدونی چی ه  خواهر ،تپ فک بالا که داره دندون در میاره درست جای دندان بالا جلویی ش یه چیزی سبز رنگ افتاده الان زدم تو نت میگه کیست رویشی ه

ن قطره های استامینوفن همشون اسانس دارن 😂داروهای بچه ها خوشمزن

راست میگین ها ببخشید

ن قطره های استامینوفن همشون اسانس دارن 😂داروهای بچه ها خوشمزن

مغزم نمی‌کشه خواهر منظورت نفهمیدم

به نظرم یا خواب ش میاد یا اینکه حساسیت داره به غذایی یا چیزی چون پسر من هر زمان ماهی هوور میخورم چشم ...

به حالت چشمک فشار میده مثل سردرد 

نمی‌فهمم از چیه

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..