2777
2789

من همش سعی میکنم به هم نزدیک بشیم ولی اون نه برعکس

دخترم یک ماهشه. من و دخترم رو تخت میخوابیم شوهرم رو زمین کنار تخت

گفتم تشک بندازیم با هم رو زمین بخوابیم ولی دور ترین نقطه نسبت به من رو انتخاب کرد و خوابید‌‌ منم گفتم رو زمین راحت نیستم برگشتم رو تخت

امشبم گهواره دخترم رو گفتم بذار کنار تخت که بچه تو گهواره بخوابه.

گفت من کجا بخوابم گفتم پذیرایی یا بیا رو تخت. که پذیرایی رو انتخاب کرد

نمیدونم چرا اینجوری میکنه خیلی حس بدی نسبت به خودم دارم

قبلا اصلا راضی نمیشد جدا از هم باشیم ولی الان حتی وقتی که خودم ازش میخوام هم قبول نمیکنه کلا انگار تنهایی راحت تره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا گفتی پذیرایی من ماه اول مامانم بهش گفت میخوای بیرون بخواب صبح کار داری قیااامت درست کردم

آخه تو اتاق کنار تخت فقط یه تشک جا میشه که گهواره رو گذاشتیم اونجا یا باید رو تخت میخوابید یا پذیرایی

آخه تو اتاق کنار تخت فقط یه تشک جا میشه که گهواره رو گذاشتیم اونجا یا باید رو تخت میخوابید یا پذیرای ...

مثلا فردا شب بهش بگو کنارم بخواب نصفه شب که بیدار میشم بچه رو شیر میدم دلم میخواد تو بغلت باشم

آخه تو اتاق کنار تخت فقط یه تشک جا میشه که گهواره رو گذاشتیم اونجا یا باید رو تخت میخوابید یا پذیرای ...

قشنگ و رک بگو من بدم میاد ناراحت میشم منم اذیتم از بی خوابی کم خوابی منم مثل تو روز نمیتونم بخوابم حق جدا خوابیدن نداری برگرد رو تخت واضح بگو گهوار گذاشتم تو پیشم باشی 

شاید به خاطر بچه بدخواب میشه که نصفع شب بیدار بشه

آخه الان رفت پذیرایی وگرنه قبلش تو اتاق بود رو زمین میخوابید کنارتخت ما.

هر وقت هم بچه گریه کنه کمک میکنه ولی نزدیک من نمیشه 

آخه الان رفت پذیرایی وگرنه قبلش تو اتاق بود رو زمین میخوابید کنارتخت ما.هر وقت هم بچه گریه کنه کمک م ...

اون پایین خوابیدنش مال این ک میترسیده ب بچه آسیب بزنه شماهم سمتت نیومدنش عادیه نمیخواد کار دست خودشو شما بده برش گردون سرجاش ولی پذیرایی مذیرایی نداریم

مثلا فردا شب بهش بگو کنارم بخواب نصفه شب که بیدار میشم بچه رو شیر میدم دلم میخواد تو بغلت باشم

والا غرورم اجازه نمیده اینو بگم وقتی میبینم انقدر خودشو دور میکنه

بهش مستقیم گفتم بیا پیشم بخواب گفت نه جا نمیشیم گفتم میشیم ولی قبول نکرد.

الانم تشک برد زمین بخوابه فهمید که ناراحت شدم ولی ترجیح میده دور باشه