2777
2789
عنوان

بعد از تولد بچه شوهرم خیلی ازم دور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 58 پست
خب الان جا هست ولی رفت تو پذیرایی خوابید

حالا امشب تازه گذاشتیش 

از فردا بگو بچه رو گذاشتم گهواره ش که دیگه راحت باشیم 

بگو‌بهش نیاز داری بگو تنهایی میترسی بخوابی بگو پیشت که هست آرومی 

حتی اگر بازم نیومد تو با خوبی ادامه بده 

اینم در نظر بگیر هر دوتون توی شرایط جدیدی هستید و باید بهم دیگه چ به خودتون زمان بدید 

یعنی شما هم باید محبتتو بکنی به شوهرت هم خودتم مدیریت کنی چون معمولا یکم ما خانما میریزیم بهم بعد زایمان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی عوض میشهالان انگار فقط پدر و مادر هستیم نه همسر

منم انقد حالم از لحاظ روحی خراب میشد.به همسرم میگفتم دوسدارم پیشت بخوابم.اونم دلش بود ولی شرایطمون این اجازه رو نمیداد.الان خداروشکر موقعیت یه کم بهترشده. کلا مادر بایدصبور باشه.شرایطه سختیه اماچاره ای نیس.شما هم انشالله بهتر میشید

حالا امشب تازه گذاشتیش از فردا بگو بچه رو گذاشتم گهواره ش که دیگه راحت باشیم بگو‌بهش نیاز داری بگو ت ...

نمیدونم اصلا باید چیکار کنم شاید صبر کنم تا خودش درست بشه

با این رفتاری که این داره با بی خوابی اوکیه با بچه داری اوکیه با کار خونه اوکیه انگار فقط مشکل منم نمیدونم شاید ظاهری که الان دارم رو دوست نداره

منم انقد حالم از لحاظ روحی خراب میشد.به همسرم میگفتم دوسدارم پیشت بخوابم.اونم دلش بود ولی شرایطمون ا ...

این اصلا انگار دلش نیست

من خودم میگم جا هست بیا بخواب میگه نه نیست

شرایطتون چطور بود مگه؟

این اصلا انگار دلش نیستمن خودم میگم جا هست بیا بخواب میگه نه نیستشرایطتون چطور بود مگه؟

پسرم عادت داشت حتما وسط مابخوابه.هرکار میکردیم جدا نمیشدازمون.کم کم درست ‌شد ومن باردارشدم.دومی هم گریه میکرد شبا؛همسرم خسته بودمیگفتم بیدارنشه.جای اونو پسرمو پیش هم مینداختم.خودمو نی نی هم پیش هم.الان دخترم ۱۸ ماهشه.مث اول اذیت نیست با نفخ و....خداروشکر بالاخره گذشت😅😅

پسرم عادت داشت حتما وسط مابخوابه.هرکار میکردیم جدا نمیشدازمون.کم کم درست ‌شد ومن باردارشدم.دومی هم گ ...

عزیزم خداحفظشون کنه برات

ولی همین که ببینی همسرت هم مثل خودت دوست داره کنار هم باشین حس خوبیه حالا چه بشه چه نشه

ولی من حتی وقتی شرایط رو درست میکنم که شوهرم بتونه کنار من باشه قبول نمیکنه.

با اینکه خیلی بهش اطمینان دارم ولی چند روزه میگم نکنه خیانت میکنه.

تو ۹ ماه بارداری هم اصلا رابطه نداشتیم من میگفتم دکتر گفته مشکلی نیست شوهرم میگفت شاید واسه بچه خوب نیست

عزیزم خداحفظشون کنه براتولی همین که ببینی همسرت هم مثل خودت دوست داره کنار هم باشین حس خوبیه حالا چه ...

مرسی عزیزدلم💚💚

نه انشالله که خیانت نمیکنه.مطمعن باش.شرایط زندگی گاهی اوقات؛ اوقاته آدمارو تلخ میکنه.فعلا یه مقدار بهش زمان بده. ببینم ازچیزی ناراحت ودلخورنیست.باهاش بشین صحبت کن. بگومث اول نیستی.اشکال نداره.غرورتو بذارکنار.بگو من الان بیشتر به محبتت و وجودت احتیاج دارم واگه اینجوری کنی منم کم کم سردمیشم و زندگیمون دچاره مشکل میشه.بعضی از مردها شنیدم بعد به دنیا اومدن بچه کلا سردوبی احساس و خشک میشن.ولی سعی کن دلیلش رو پیداکنی گلم

چندین بار غیر مستقیم گفتم ولی قبول نکرده دیگه نمیخوام بگم بهشنمیدونم چرا اینجوریه وقتی اون دلتنگ نیس ...

باید مستقیم بگی دیگه شوهرت غریبه که نیست. 

مرداد اینجور وقتا غیر مستقیم رو متوجه نمیشن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
عزیزم خداحفظشون کنه براتولی همین که ببینی همسرت هم مثل خودت دوست داره کنار هم باشین حس خوبیه حالا چه ...

وای ۹ ماه که خیلی زیاده، 

من جای شما باشم برای اولین رابطه خودم پیشقدم میشم، الان ممکنه همسرتون حس کنه رفته تو حاشیه و اونم یه جورایی تو فاز افسردگیه. شما پیشقدم شو . مطمین باش بعد از اولین رابطه ها همه چیز کم‌کم مثل سابق میشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
با این رفتارا که من تا ۲ سالگی افسرده شدم خواهر😢

شما هم تو این دو سال بیشتر به بچه ات میرسی،

با شوهرت هم با محبت و احترام برخورد کن ولی بهش گیر نده و باهاش بحث و جدل نکن.

سعی کن کارهای سه نفره انجام بدید‌.

کارهای مشترک محبت میاره.

مثلاً کنار شوهرت چند دقیقه بشین و هر دو با بچه حرف بزنید.

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)